Take a fresh look at your lifestyle.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort

13 / 100

Călătoriile cu scop terapeutic sunt un prilej de evadare nu doar din spațiul cotidian ci și din starea de stres și agitație indusă de metropolele aglomerate. Astfel, conceptul de “spa retreat” este tot mai des luat în considerare de către iubitorii vacanțelor de relaxare. În România, poți trăi experiența relaxării absolute într-un spațiu edenic, desprins parcă din altă dimensiune, la SunGarden Golf & Spa Resort, de la marginea orașului Cluj Napoca, ce pune la dispoziția clienților pachete spa dedicate.

O vizită la SunGarden, în Poiana Cerbului, te impresionează încă de la primii pași făcuți în cadrul Resortului. Clădirea inspirată din arhitectura conacelor boierești, situată în mijlocul pădurii, terenul de golf, lacul, aleile străjuite de vegetație abundentă, grădinile, piscina în aer liber, toate fac parte dintr-un peisaj care îți taie respirația și îți dă o stare de bine, de pace, exact ca în Paradis. Însă acesta este doar începutul călătoriei tale. În interior, experiența de relaxare și evadare din cotidian începe încă de la confortul camerelor spațioase, amenajate cu eleganță, și continuă cu timpul petrecut la spa. Aici începe de fapt răsfățul suprem.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort 1

Experiența SPA
Aria de relaxare, unde îți poți petrece marea majoritate a timpului, este împărțită în două zone, ambele oferind diferite încăperi, bazine cu apă și proceduri de relaxare și detoxifiere pe care le poți încerca singur sau în cuplu. Zona “Aqua Experience” te întâmpină cu un bazin cu hidromasaj,
un bazin cu apă sărată, o saună cu infraroșu, baie turcească, Tepidarium – o cameră de relaxare cu fotolii ceramice încălzite, unde te poți bucura de cromoterapie și meloterapie și un Spa Lounge unde poți servi ceaiuri și cocktailuri detoxifiante sau preparate culinare ușoare și proaspete.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort 2

Zona “Amedeea Paradise” cuprinde mai multe tipuri de saune, pe care le poți alterna cu băi sau dușuri reci scurte, revigorante, acest procedeu de a expune corpul la contact cu apa și aerul la temperaturi variabile având ca efect întărirea imunității.
Aroma Sauna, cu lemn de cedru, ce îți alintă simțurile prin parfumul proaspăt din interior, Bio Sauna, Sauna cu sare și Sauna finlandeză cu temperatură de până la 100 °C, Hammam-ul, toate fac parte dintr-un ritual de detoxifiere și purificare. Mystic
Relaxing Volcano – o zonă cu paturi suspendate încălzite, Ancient Fireplace și Water Tavern sunt locurile unde te poți relaxa meditând sau citind o carte.
Pachetele Spa Jouneys, pentru relaxare absolută Camerele de relaxare, saunele și bazinele cu apă sunt doar preludiul pentru terapii. În camerele dedicate poți încerca ritualuri autentice și masaje inspirate din Transilvania sau aduse din alte zone ale lumii. Acestea sunt disponibile individual sau incluse în pachetele Spa Journeys, care vă asigură un răsfăț complet, de câteva zile, alături de cazare cu mic dejun și full spa access. La SunGarden Golf & Spa Resort poți alege unul dintre cele trei pachete de detoxifiere și relaxare pentru călătoria ta senzorială, care sunt disponibile și prin programul cu tichete de vacanță.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort 3

SPA MIRACLE RELAX îți propune o experiență terapeutică miraculoasă, timp de 2 zile, în care te poți bucura de acces complet în zonele “Aqua Experience” și “Amedeea Paradise” și de ritualuri de detoxifiere precum Hammam sau “Răsfățul picioarelor”. “Terapia Aromelor” este un alt masaj de relaxare pentru față și corp, inclus în pachet, alături de “Masajul ochilor iubitori – Abhyanga” – un masaj Ayurvedic, inspirat din medicina tradițională indiană și tibetană, cu ulei încălzit, având ca efect înlăturarea stresului, anxietății și întărirea imunității.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort 4

SPA & GOLF EXPLORER este un pachet adresat iubitorilor de golf, de 2 nopți, care include, pe lângă accesul la spa și terapiile de relaxare, terapii energizante și 4 green fee de 9 parcursuri de golf. Alături de “Relaxarea încoronată”, “Răsfățul picioarelor” și masajul cu roci vulcanice, acest pachet vine și cu două masaje energizante. Masajul “Taina mingii de golf SunGarden”, care combină tehnici de masaj terapeutic cu manevrarea mingilor de golf ce sunt rulate de-a lungul mușchilor mari, pe ceafă, umeri și mușchii paravertebrali, are efect tonifiant. Iar “Boom energetic” este un masaj sportiv, focalizat pe țesuturile moi afectate de efort, executat prin manevre de stretching și are ca efect reducerea tensiunii, îmbunătățirea mobilității și reducerea inflamațiilor.

Spa Journey la Sun Garden Golf & Spa Resort 5

Nu mai rămâne decât să-ți stabilești scopul călătoriei și să alegi pachetul care ți se potrivește cel mai bine. SunGarden Golf & Spa Resort îți garantează o experiență autentică, de neuitat.

www.sungardenresort.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More