Take a fresh look at your lifestyle.

CEL MAI ÎNALT LUX – INAUGURARE SPECTACULOASĂ ÎN OMAN

top luxury

Un nou farmec în Oman: cu Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort renumitul grup hotelier Anantara își poartă oaspeții, în primul rând, într-o călătorie în Oman. Stațiunea de la marginea canionului din nord-estul țării oferă accente noi hotelurilor sultane.

La 2.000 de metri în mijlocul unui peisaj stâncos impozant, resortul aparţine de cele mai sus situate staţiuni de lux din lume,  totuși se integrează lin, în ciuda tuturor exclusivităţilor, în cadrul spectacolului  din natura înconjurătoare. Locaţia expusă face ca staţiunea să fie obiectivul perfect pe toată perioada anului, atrăgând cu temperaturi plăcute chiar și vara când atmosfera este foarte încinsă. Suk-ul pregătit în casă și arhitectura tipică a regiunii împrăștie flerul din estul atât de apropriat. Experţii pentru regiune și cultură, așa numiţii guru-Anantara, îi apropie pe vizitatori de ţară și de oameni. O cameră dublă în Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort costă de la 638 de euro pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun inclus. Mai multe informaţii găsiţi accesând www. anantara.com. Toate cele 82 de camere ale staţiunii de lux dispun de balcoane sau terase cu o panoramă spectaculoasă asupra canionului sau asupra grădinii și încântă cu băi generoase. În celelalte 33 de vile oaspeţii savurează în plus propria piscină și room-service. Cu șase restaurante și saloane, oferta se întinde de la preparate locale beduine până la delicatese mediteraneene sau staţii de gătire live. Punctul culminant îl reprezintă cina unică, savurând design-ul direct al canionului la punctul Diana, denumit după Prinţesa de Wales, care a vizitat acest punct în noiembrie 1986. Cine dorește să viziteze împreună cu bucătarul pieţele locale și să înveţe reţete locale, găsește aceste lucruri în cadrul școlii de bucătărie „Spice Spoons“.

În Anantara Spa cu Hammam ritualurile cu esenţe preţioase, tradiţionale și arabice oferă relaxare. Pentru a putea savura în mod complet peisajul spectaculos de munte, Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort oferă activităţi multiple în cadrul canionului. O platformă proprie construită de-alungul prăpastiei imense și stâncoase invită la admirarea stelelor în cadrul unei culise deosebite. Un traseu montan în apropiere de hotel oferă o excursie plină de aventuri cu un peisaj care îţi taie respiraţia, iar poteci înguste prin râpe sunt un paradis pentru rute parcurse cu bicicleta sau pentru drumeţii.

Gurii-Anantara ai casei oferă oaspeţilor posibilitatea de a cunoaște Oman într-un mod autentic. Astfel guru montan îi invită pe cei care iubesc aventura și natura într-o călătorie fascinantă de descoperire a împrejurimilor. În cadrul staţiunii gurul vinului oferă în baza cunoștinţelor sale vaste recomandări cu privire la vinul perfect care să acompanieze meniul. Gurul-sare cunoaște diferitele sortimente ale aurului alb și are grijă daca echipa din bucătărie ofera oaspeţilor cele mai bune condimente în mâncare.  La aeroportul internaţional din Muskat se ajunge în două ore.

 

www.facebook.com/anantara

www.minorhotels.com_hotels

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More