Take a fresh look at your lifestyle.

Spune-mi ce culoare are geanta ta preferată pentru a-ți spune cine ești

0

Ca orice femeie, cu siguranță există o geantă în viața ta de care nu vrei să te desparți niciodată, acea geantă pe care ai purta-o constant. Atât modelul, cât și culoarea sa sunt cele ce te fac să o adori, așa că haide să vedem ce spune această dragoste a ta despre tine.

Albastru – Începem cu albastru pentru că, după cum știi, este culoarea anului 2020, mai exact una dintre nuanțele sale, cea clasică.

Ce spune această culoare despre tine? Cu siguranță ești calmă și încrezătoare cât cuprinde în forțele proprii, dar și în forțele celor din jur. Blândă, gingașă și liniștită, ești genul de femeie care tinde mereu spre perfecțiune, dar și spre perfecționare, însă fără să exagereze. O geanta albastra te face să plutești deasupra tuturor, să fii tu, femeia înțeleaptă.

Roșu – Culoarea pasiunii, după cum o cunoaște toată lumea, roșu mai reprezintă și puterea. Ești o fire puternică, competitivă atunci când se ivesc ocazii în care poți arăta că eșți cea mai bună la toate. Totodată, se spune că oamenii de culoare roșie sunt pasionați, dar și pasionali cât cuprinde.

Atunci când porți geanta roșie preferată emani doar eleganță la superlativ, dar și bun gust în alegeri. Faptul că adori roșu se observă în pasiunea cu care porți o geantă de această culoare.

Galben – Galbenul este despre înțelepciune, imaginație și creativitate. Având în vedere că este o culoare cu pretenții, am putea spune, o culoare ce se potrivește cel mai bine în cadrul ținutelor florale, mai de vară, arată că ești o femeie ce adoră să empatizeze cu cei din jur.

În această ordine de idei, puterea ta, dar și faptul că nu te dai în lături de la nimic sunt printre cele mai reprezentative calități ale tale. Vrei să știi mai multe despre ce spune galbenul despre tine? Ei bine, alături de o geanta galbena pe post de accesoriu cu siguranță vei simți că poți cuceri lumea. Să nu mai vorbim că te situezi în rândul femeilor vesele și luminoase.

Verde – Rafinamentul, dar și echilibrul perfect pe care îl obții ori de câte ori îți compui noi ținute te reprezintă în totalitate. Gențile verzi sunt despre acele femei perseverente și sincere. Cu toate că nu faci lucruri ieșite din comun pentru a ieși în evidență, oamenii din jur oricum te admiră pentru stilul tău, dar și pentru unicitatea prin care știi să porți o geantă verde.

Negru – Mereu în umbră, mereu acolo unde îți este locul – cam asta poate spune culoarea genții tale preferate despre tine. Ești o fire cu atitudini contradictorii, însă rămâi tiparul perfect atunci când vine vorba de seriozitate.

Iubești misterul și îți place să mergi la sigur de fiecare dată, iar geanta negra este elementul de care ai cea mai mare nevoie în acest sens.

Bej – Modestă și cu opiniii puternice ori de câte ori este cazul, geanta bej spune despre tine că ar trebui să fii un exemplu la capitorul control și stăpânire de sine. Ești responsabilă, mereu modestă și gata de a sări în ajutorul celorlalți, iar asta se vede în tot ceea ce faci.

Chiar dacă zilele tale nu sunt mereu roz, geanta bej este accesoriul ce îți dă putere să îți aduni propriile forțe și să treci cu brio peste orice.

Indiferent de care ar fi culoarea ta preferată, să știi că gențile sunt mereu umărul, susținerea de care ai nevoie pentru a emana feminitate în orice moment din zi sau din noapte!

ADVERTORIAL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More