Take a fresh look at your lifestyle.

Stațiunea cu mare de la munte din România rezervată până în septembrie. “Minunat, mă încarcă pozitiv”

Stațiunea Colibița din Bistrița a dat lovitura prin amenajarea unor plaje cu nisip fin tocmai în munți. Cine vrea „litoral” de munte trebuie să-și facă rezervări pentru 2018.

Oaspetii s-au bucurat de aerul tare, dar au prins si un pic de bronz pe nisipul fin al plajelor special amenajate. Locul este atat de solicitat, incat unele pensiuni au camerele ocupate pana in toamna.
Colibita, statiunea aflata la poalele Muntilor Calimani, arata ca o carte postala

Turista: “Minunat, superb, verdele asta de la brazi si cerul ma incarca pozitiv. Expres pentru asta am venit sa admir frumusetile si peisajul.”
Bunica: “Am intrebat-o [nr. nepoata] unde si a zis Colibita ca nu a mai fost de cand era micuta si a zis ca nu mai tine minte.”
Nepoata: “Am vrut sa vad cum e lacul.”

O familie cu doi copii ar trebui sa lase aproximativ 800 de lei pentru 3 zile de cazare si masa inclusa. Cei mai multi si-au facut o rezervare de acum 2 luni.

Turist: “E un loc foarte relaxant doar ca e foarte agomerat.”
Vasile Corutiu, proprietarul unei pensiuni: “E 100%. Suntem peste capacitate. Noi avem deja inclusiv luna septembrie plin, din capacitate totul rezervat.”

Si pentru ca bronzul de la munte este cel mai rezistent administratorii pensiunilor le-au pregatit turistilor o mica plaja cu nisip fin si umbrelute.
Turista: “Am zis catre prietena mea . si ea “.
Turista: “Asa cum am citit in reclame, ca este marea si cu muntii impreuna.”

Cei tineri pot sa practice aici sporturi nautice.

Turist:”- Foarte obositor. Prima data nu prea am stiut sa vaslesc, dar a fost destul de OK.”
Reporter: “- Ai vrea sa mai repeti experienta?”
Turist: “- Da, dar nu cu barca cu vasle, mai bine cu hidrobicicleta.”

Cei cu adevarat curajosi pot sa faca rafting pe raul Bistrita Ardeleana.

Daca vreti sa simtiti pamantul sub picioare, atunci puteti sa faceti tot soiul de drumetii pana la Varful Bistricior, aflat la cota 1990.

(foto: Statiunea Colibita)

Sursa: romani-buni.info

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More