Take a fresh look at your lifestyle.

Știri din Ischgl în 2018

Începând cu sezonul de iarnă 2018 regiunea de schi din Ischgl se bucură de infrastructură nouă.

Gampenbahn

Cu noul telescaun de 6 locuri, Gampen E-4 cu geam de protecție, schiorii se bucură de un record mondial la 924 de metri altitudine, pe muntele Palinkopf proiectat cu un design unic, de la bariera de acces, până la tapiseria confortabilă a scaunelor. Partea din spate a telescaunelor a fost personalizată în spiritul Ischgl cu imagini, care prezintă varietatea faunei din munții aflați în apropiere; capra neagră, marmota sau acvila de munte. O altă noutate ar fi construcția unui restaurant modern cu autoservire, Ischgl Slopefood, aflat în stația din vale a telescaunului Gampen. Restaurantul abordează stilul streetfood. Cine își dorește o atmosferă mai relaxată, poate încerca noua cabană Gampenalpe, cu bucătărie regională tiroleză, situată la 400 de metri distanță de stația din vale a noului telescaun Gampen.

Un pont pentru cei care vor să exploreze pârtii noi: anul acesta Ischgl însumează și mai mulți kilometri cu zăpadă, 239. Pornind de la stația de pe munte a telescaunului Mullerbahn M2 către Alp Trida, pe distanța de un kilometru și cu diferență de altitudine de 250m, am pregătit noua pârtie de schi 68b, echipată cu tunuri de zăpadă. Mai devreme ca niciodată, pe 22 noiembrie, Silvretta Arena dă startul sezonului de schi actual, care durează până pe 1 mai 2019.

Citește mai mult: www.ischgl.com

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More