Take a fresh look at your lifestyle.

Ştrand nou, deschis în Timiş. Are două bazine acoperite şi unul în aer liber, spații de cazare, locuri de plajă şi saună

De la începutul lunii se derulează un nou sezon estival la ștrandul dintr-o localitate timişeană. Pentru prima dată de la investiția din 2012, când acesta a fost repus în funcțiune, construcțiile de aici au fost renovate și își așteaptă turiștii în cele mai bune condiții.

Dotat cu două bazine termale acoperite, bazin în aer liber, spații de cazare, locuri de plajă, saună și vestiare, bar cu terasă și parcare, perimetrul de tratament și agrement din oraşul Deta constituie o atracție sigură, atât pentru localnici, cât și pentru cei care vin aici din diferite locuri, în special din județul Caraș-Severin.

Vremea caldă a animat ștrandul nu doar în weekend, ci și peste săptămână, după cum se vede, de altfel, și din imagine.

Temperatura apei este de 30-33 de grade, calitățile ei vindecătoare și soarele generos, îmbinate cu relaxarea și agrementul sunt atuurile acestui perimetru care repune orașul Deta în rândul destinațiilor estivale căutate ale județului Timiș.

Sursa: renasterea.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More