Take a fresh look at your lifestyle.

Stranduri de top in romania

Laplage Club Buddha Bar & Lounge, Ilfov, Otopeni

LaPlage Club va ofera locul si cadrul perfect pentru fiecare moment unic din viata ta. Pentru orice petrecere privata (intalniri de afaceri, serate, aniversari), sau alt evenimet deosebit, echipa noastra va invita cu drag in lumea unica a plajelor exotice, fiind alaturi de dumneavoastra pe intreg parcursul evenimentului. Pe nisip, pe terasa sau in club, ziua sau noaptea, organizam cu atentie oric…e eveniment pentru momente unice ce vor ramane de neuitat!

Magic-Events Pool Trivale, Pitești

Daimon ClubBukarest

Situat central, în apropiere de parcul Tineretului, clubul Daimon se adresează iubitorilor de distracţii pe timp de zi cat si noaptea.
Este locaţia ideală pentru cei care adoră muzica Disco , clubul având în permanenţă ca invitaţi nume celebre în lumea dj-ingului şi a clubbing-ului din România. Dar spaţiul poate fi rezervat oricărui gen de petrecere: oldies, cocktailparty, concerte, lansări, etc.

La Ponton – Cosmopolis, Ilfov County

Aquapark, Mako

Unele parteneriate pe care administraţiile locale din judeţul Timiş le-au realizat cu omologi din alte ţări au beneficii în folosul comunităţii. Dpre exemplu, lugojenii beneficiază de 20 la sută reducere la aquapark-ul din Mako, începând din 26 iunie. Totul a pornit din cauza ştrandului din municipiul de pe Timiş la care, din această săptămână, au reînceput lucrările de modernizare (unele probleme de proiectare au dus la sistarea acestora). Acestea vor fi finalizate de abia în toamnă. Tocmai de aceea, primarul Lugojului, Francisc Boldea, a decis să găsească o soluţie pentru concitadini. Edilul-şef a reuşit să obţină, în virtutea parteneriatului pe care Lugojul îl are cu oraşul Mako din Ungaria, o reducere de 20 la sută, pe baza actului de identitate care atestă domiciliul, la aquapark-ul din oraşul înfrăţit. Cele două oraşe sunt legate prin autostradă, iar deplasarea până la Mako se poate realiza într-un timp scurt.

Zen Ballroom, Buzau

un concept nou pentru organizări de nunti, CORT de evenimente lângă piscina ZEN, in Ulmeni, Buzău

Ponton Casa Baraj, Semenic

Situat la poalele Muntelui Semenic, intr-o poiana insorita pe marginea lacului Gozna, Ponton Casa Baraj este un paradis exotic in mijlocul unei paduri de foioase, intr-una dintre cele mai atragatoare statiuni climaterice din Banat. La numai 30 de km de Resita tentatia relaxarii intr-un peisaj exclusivist la intrarea in Statiunea Crivaia poarta numele de Ponton Casa Baraj.

Sun Beach, Timisoara

Tuturor celor care sunt îndrăgostiţi de atmosfera vacanţelor de vară şi tuturor împătimiţilor de distracţie din Timişoara, Sun Beach li se înfăţişează ispititor / Sun Beach le înfăţişează oferta sa îmbietoare, cu şezlonguri şi paturi confortabile, cu apa cristalină, răcoritoare, cu minunate irizaţii albăstrui din piscina situată în aer liber, cu muzică eclectică, adresată tuturor gusturilor şi preferinţelor şi cu diversitatea sa de cocktail-uri ce fac senzaţie în zilele fierbinţi ale verii!

Ego Club, Mamaia

Caelia Beach, Mamaia

The it-place in Mamaia, Caelia Beach, Lounge & Restaurant offers you the best experience you can get with delicious food, great vibe and best view.

 

 

Monaco Piscina, Bacau

Piscina adulți cu jacuzzi, piscina copii cu ciuperca de apa,bar cu răcoritoare si bauturi rafinate, grill,… În weekend: seri de club & petreceri private.

Crazy Beach – Beach, Mamaia

Summer Crazy este un loc confortabil, cu personal experimentat si prietenos, cu preparate culinare alese si cocktail-uri delicioase, asa cum ati fost obisnuiti deja de Crazy, casa noastra din Constanta.  Crazy Beach garanteaza reteta familiara, in incredibila locatie de pe plaja. Restaurantul este decorat modern…desi unii s-ar putea intreba la ce ne foloseste asta, cand cel mai frumos decor e asigurat de mare:) Siesta se face tot la noi, pe plaja. Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi o experienta unica.

Dandana, Mamaia

O experienta placuta la malul marii. Un meniu pentru toate gusturile : mancare traditionala romaneasca; pizza; paste; fructe de mare; peste.

Summer Crush Mamaia

Mokay Beach & Lounge, Mamaia

Like many of the best beach restaurants and lounge,Mokai makes food that’s fresh, authentic, and affordable. It encourages you to linger over your meal, while soaking up the sea views and the prime people-watching.

Aroa Beach Mamaia

Arruba Beach-Mamaia

Bamboo Mamaia

Yaya Valiug

Munte, apă, soare, ponton, restaurant ,cazare, party in weekend, intr-un cuvânt Yaya Valiug

Neversea Beach Constanța

One of he best beach in Constanta!

Kundalini Pool @ Lounge, Bukarest

este un concept nou, exclusivist pentru persoanele pretentioase si dornice de relaxare la plaja, care apreciaza serviciile de calitate, bauturile fine si muzica buna.  Sezlonguri plaja si zone Lounge.  Bar deschis pana la ultimul client. Organizam petreceri private si evenimente de amploare alaturi de colaboratori. Pentru a pastra atmosfera intima si a obtine relaxarea clientilor, nu acceptam copii sub 18 ani si animale de companie. 

PrincessSummerClub, Mamaia

Musset Lounge and Beach, Mamaia

Aqua Garden Militari Residence, Chiajna

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More