Take a fresh look at your lifestyle.

ȘTRANDURI pentru o vară cool

Odată cu prima zi de vară apare și interesul nostru pentru parcuri acvatice, piscine sau ștranduri unde ne vom petrece week-endurile caniculare. Trendul locurilor de distracție cu bazine acvatice a luat amploare în ultimii ani, iar astăzi, fiecare oraș mare dispune de câteva astfel de locuri create după cele mai înalte standarde. Am făcut o selecție a ștrandurilor din țară care ne-au plăcut și vi le prezentăm în materialul următor.

PARCURI ACVATICE PENTRU ADRENALINĂ ȘI RĂSFĂȚ

Cozia AquaPark

Pentru iubitorii apelor termale, stațiunea Călimănești-Căciulata a deschis un aqua park modern în care vă puteți distra tot timpul anului. Un număr de 11 bazine interioare și exterioare, cu apă în care temperatura este între 28 si 37 de grade vă așteaptă la scăldat. Pentru distracție sau răsfăț, în incinta parcului există 8 tobogane în piscinele exterioare și două în cele din interior, instalații moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi și saune. Astfel, o vizită la piscină se transformă într-o zi de spa.

Paradisul Acvatic Brașov

Încă din 2007, acest loc special din mijlocul munților atrage mii de turiști pentru o porție de relaxare sau de adrenalină, după gust, în bazinele cu apă și toboganele din incintă. Șase piscine, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, pe o suprafață de 12.000 mp de distracție cu iz estival. Apa din piscine este filtrată și tratată cu un sistem performant și o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru a obține o calitate optimă pentru confortul vizitatorilor. Trambuline pentru sărituri de la 1, 3 și 5 metri vă provoacă să plonjați în apa răcoritoare, în timp ce bazinul de relaxare cu hidromasaj și dușuri cervicale vă oferă momente de răsfăț absolut.

Aqua President Băile Felix

Un alt complex acvatic în care aveți acces tot timpul anului cuprinde 13 bazine interioare și 3 piscine exterioare, un bazin cu valuri, două tobogane, saună turcească și saună finlandeză. Bazinele sunt umplute cu apă termală între 34 și 36 de grade Celsius. Dacă ajungeți la Băile Felix în această vară, nu ratați ocazia să vă relaxați la Aqua President!

Aquapark Nymphaea Oradea

Întins pe o suprafață de 7 hectare, Nymphaea este cel mai mare parc acvatic din această parte a Europei. Acest aqua park din Oradea îți surprinde imaginația și îți testează limitele. Nevoia ta de adrenalină va fi satisfăcută pe deplin de cele 10 tobogane cu diferite grade de înclinare, care te proiectează în apă în cel mai scurt timp de la lansare. Iar 15 bazine de înot și relaxare îți sunt la dispoziție pentru a te răcori în zilele toride. Baie turcească saune, saloane de masaj, structuri de joacă speciale pentru copii, toate completează tabloul unei zile de relaxare perfecte.

Therme București

La doar 10 minute de București există cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment din Europa, o oază cu palmieri și plante exotice, piscine cu valuri, tobogane, bar acvatic, piscine exterioare cu apă încălzită și sisteme jacuzzi. Întreg complexul se întinde pe o suprafață de 250.000 mp și este împărțit în trei zone specifice pentru anumite categorii de public. Zona Galaxy, care dispune de piscina cu valuri, 16 tobogane și 6 programe de sunet și lumină care creează diferite situații ambientale, este ideală pentru familii cu copii. Zona The Palm este zona principală a centrului și are cele mai mari piscine din complex, înconjurate de plante exotice, șezlonguri cu hidromasaj, jacuzzi, 3 piscine cu aromaterapie, o piscină crazy river, saună umedă, hamam. Iar cea de a treia zona, Elysium, este cea mai exclusivistă, interzisă sub 16 ani, și constă într-o arie de relaxare supremă cu saune tematice, piscină cu seleniu și bar și zone pentru masaj care completează răsfățul.

Aqua Magic, Mamaia

Unul dintre primele parcuri acvatice din România, Aqua Magic continuă să fie și astăzi atracția principală de pe litoral. Zgomotos, colorat și vesel, așa cum îl descriu inițiatorii proiectului, Aqua Magic se întinde pe o suprafață de 27.000 mp dintre care 4000 mp luciu de apă. Aici ai surse infinite de distracție acvatică – Water playground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multi slide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole și Side Winder – pentru toate grupele de vârstă și pentru orice nivel de adrenalină. Mai mult decât atât, spectacolele și concursurile organizate aici îți vor susține starea de bună dispoziție.

Piscina Versailles, Sibiu

Sibiul este vizitat anual de valuri de turiști însă puțini cunosc locurile de distracție în apă de care pot profita în sezonul cald. Piscina Versailles este un astfel de loc. Deschisă la câțiva kilometri de Sibiu, spre Cisnădioara, această piscină face parte dintr-un complex pentru evenimente, unde mai puteți găsi și teren de volei pe nisip. Toți cei care vin în Sibiu vara, se pot răcori în piscină de luni până vineri, week-end-ul fiind rezervat evenimentelor speciale.

PISCINE PENTRU SESIUNI RELAXANTE DE ÎNO

Strandul Sun Beach, Timisoara

Pentru toti cei care sunt îndrăgostiţi de atmosfera vacanţelor de vară şi tuturor împătimiţilor de distracţie din Timişoara, Sun Beach li se înfăţişează ispititor cu oferta sa îmbietoare, cu şezlonguri şi paturi confortabile, cu apa cristalină, cu muzică eclectică, adresată tuturor gusturilor şi preferinţelor şi cu diversitatea sa de cocktail-uri ce fac senzaţie în zilele fierbinţi ale verii!La toate acestea se adaugă oferta unor petreceri private incendiare animate de dj-ul nostru rezident, Sean Norvis.

La Plage Club – Buddha Bar Lounge, Otopeni

Iată un loc retras în apropierea metropolei aglomerate, unde te vei simți teleportat undeva pe o plajă din Caraibe. Este, totuși, o piscină a cărei apă, însă, este de un turcoaz pur. Cascadele de deasupra barului acvatic, saltelele cu design minimalist pe care poți pluti în piscină, șezlongurile așezate pe o plajă cu nisip, baldachinele, muzica budhha-bar, toate completează un peisaj exotic din care nu vrei să mai pleci.

Piscina Spa Ice Timișoara

În cadrul Spa Ice Resort vă puteți relaxa fie la bazinul de înot din interior, fie la piscina din mijlocul grădinii. O oază de relaxare verde, realizată în curtea resortului, cu jacuzzi, piscină, șezlonguri și loc de joacă pentru copii, Spa Ice Resort este oportunitatea perfectă de evadare din cotidian în lipsa unei vacanțe. În plus, înotul îți aduce nenumărate beneficii fizice, mentale și sociale, așa că acesta este cadrul perfect pentru a petrece o zi cu prietenii.

Aviației wellness Center București

Dacă vrei să te răcorești într-un loc neconvențional, Aviației Wellness Center este locul perfect – o piscină în aer liber la înălțime atât la propriu, cât și la figurat, pe acoperișul clădirii, un rooftop bar și multe șezlonguri și umbreluțe șic transformă spațiul urban într-o plajă interesantă. Panorama orașului este spectaculoasă, apa numai bună pentru înot și cocktail-urile delicioase!

ȘTRANDURI PENTRU RĂCORIRE ȘI ACTIVITĂȚI PE APĂ

Ștrandul weekend, Târgu Mureș

Un complex de agrement care a fost supranumit Perla Târgu Mureșului, ștrandul Week-end oferă, pe lângă piscinele obișnuite, și multe alte posibilități de petrecere a timpului liber. În complex sunt șase bazine destinate înotătorilor, cu diferite adâncimi, special pentru anumite grupe de vârstă. De asemenea, există aici un bazin cu bărci, unde te poți relaxa vâslind. Tabloul de agrement este completat de parcuri și locuri de joacă în nisip, tobogane acvatice, mese de ping pong, terenuri de sport, spații verzi și alei pentru promenadă.

Parcul Balnear Toroc, Dej

Mai mult decât un ștrand obișnuit, Parcul Toroc, situat pe Dealul Cabdicului din Dej, localizare ce creează un peisaj de poveste, oferă, pe lângă bazinele obișnuite cu apă dulce și posibilitatea de a te scălda într-un lac cu apă sărată. Bazine cu nămol, căzi cu hidromasaj, saună, plajă de iarbă și nisip amenajată cu șezlonguri și umbrele, terenuri de fotbal, tenis, volei și baschet, toate contribuie la transformarea Complexului Toroc într-un punct de atracție major din zonă, în perioada sezonului cald.

Ștrandul Apollo, Sângeorgiu de Mureș

Un centru de agrement ce se întinde pe o suprafață de 24.000 mp, cu plajă, piscine cu apă dulce, bazin cu apă sărată, mini piscine pentru copii, plajă cu șezlonguri, loc de joacă, teren de beach volei și zone de relaxare, Ștrandul Apollo este o binecuvântare pentru locuitorii din zonă dar și pentru turiști. Un centru spa și un restaurant vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de răsfăț.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More