Take a fresh look at your lifestyle.

Street Food Festival Timișoara – Food Revolution !

Știm că vouă, timișorenilor, vă place să ieșiți în stradă și vă mulțumim, căci altfel poate nu aveam azi democrație. De data aceasta veți avea încă un motiv să ieșiți în stradă, la primul festival dedicat mâncării stradale – Street FOOD Festival – între 28 septembrie și 1 octombrie.

Street FOOD Festival – The Street FOOD Revolution Festivalul care a reușit să bucure sute de mii de gurmanzi și să câștige popularitate foarte repede în 2016 va ajunge anul acesta în 9 orașe din România. Street FOOD Festival pune la încercare apetitul gurmanzilor din Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, AlbaIulia, Timișoara și Bacău în 2017 cu sute de rețete delicioase din întreaga lume.

Street FOOD Festival a debutat în 2016 la Cluj-Napoca unde peste 50.000 de gurmanzi au luat cu asalt Aleea Stadionului și au încercat rețetele chefilor prezenți. Au urmat apoi Iași, Oradea și ediția specială de Crăciun care au adus în perimetrul festivalului alte câteva zeci de mii de pofticioși și sute de rețete și bunătăți de luat acasă. Burgerii savuroși, deserturile colorate și tradiționalele sandwich-uri reprezentative pentru fenomenul streetfood s-au alăturat mâncării cu specific mexican, mediteranean, românesc, maghiar sau italian și au creat împreună o poveste delicioasă care merită spusă mai departe. “Abia am așteptat să revenim cu vești proaspete și extrem de…bune. După debutul din 2016 am primit numeroase mesaje de la oameni din toată țara dar și din partea autorităților din diferite orașe care ne invitau și în orașele lor. Am analizat toate posibilitățile și am decis ca în 2017 să organizăm Street FOOD Festival în 9 orașe din România.

Vom avea alături de noi peste 50 de vendori și vom propune publicului diverse activități, de la Workshop-uri tematice, la Kids Zone, Cinema Outdoor și concerte live. Vom continua și inițiativele de activare a comunităților începute în 2016: combaterea fenomenului Food-Waste și acordarea de ajutor persoanelor nevoiașe prin intermediul acțiunii . Bigger, better, tastier, așa arată anul 2017 pentru noi.” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Savurează – produse delicioase din bucătăria românească și internațională.

Ascultă – muzică de calitate a trupelor de jazz, blues și world music.

Despre Street Food Festival
Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii
proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat
mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine
se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii
producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More