Take a fresh look at your lifestyle.

Studio 20, un studio de videochat de top la nivel international

Numeroasele premii pe care le-au castigat modelele noastre in ultimii ani au facut din acest studio de videochat un etalon in domeniu si au dus aceasta activitate la un alt nivel, cat mai inalt. Astfel, modelele de succes de la Studio 20 au obtinut titluri deosebite in cadrul celor mai faimoase festivaluri internationale de videochat!

Studio 20 este studioul de videochat care se afla in topul preferintelor modelelor feminine si masculine din Romania, si nu numai! Cu o experienta de peste 17 ani in aceasta industrie si locatii de lux pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), Studio 20 este cel mai mare si apreciat studio de videochat din lume!

Numeroasele premii pe care le-au castigat modelele noastre in ultimii ani au facut din acest studio de videochat un etalon in domeniu si au dus aceasta activitate la un alt nivel, cat mai inalt. Astfel, modelele de succes de la Studio 20 au obtinut titluri deosebite in cadrul celor mai faimoase festivaluri internationale de videochat!

Spre exemplu, Devious Angel a urcat pe cele mai inalte trepte ale succesului datorita acestui studio de videochat, fiind premiata la Live Cam Awards 2015, AW Awards 2016 si LalExpo 2016. Totodata, aceasta a devenit primul model feminin din Romania care a castigat cel mai important trofeu din America: ”AVN Fanvote Model 2016”.

Sasha Red este un alt model care a demonstrat ca la studiourile de videochat marca Studio 20 poti face performanta! Trofeele obtinute de catre aceasta, ”Best Personal Site” (AW Awards 2015) si ”Best Cam Model” (YNOT 2016), confirma acest lucru. De asemenea, Raquelle Diva a fost desemnata drept ”Best Cam Model” in 2015 la YNOT Praga si ”Best Romanian Model” la LalExpo 2016.

Printre alte modele care au facut o cariera internationala de succes datorita acestui studio de videochat premium se mai numara: Christiana Moore (”Best Non-Adult Model” la Live Cam Awards 2016), Mistress Alexya (”Best Fetish Model” la Live Cam Awards 2016) si Taniussha (”Best Newcomer” in cadrul festivalului AW Awards 2016).

Mai mult, excelam impreuna chiar si in videochatul pentru baieti! Recent, la gala premiilor XBIZ 2018, modelul nostru masculin Ethan Joy a fost premiat cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male”. Si nu ne oprim aici! In cadrul aceluiasi eveniment, Sudio 20 Los Angeles a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv „Studioul de videochat al anului” la nivel international. In acelasi timp, GFY Awards 2018 ne-a oferit pentru a treia oara in ultimii ani titlul de „Cel mai bun studio de videochat”!

Premiile GFY, alaturi de XBIZ Awards, sunt printre cele mai mari si importante festivaluri internationale din industria dedicata exclusiv adultilor. Cele doua evenimente de mare anvergura se desfasoara anual in America, in luna ianuarie. Cu aceasta ocazie, zeci de modele, site-uri, companii de marketing si specialisti in domeniu se reunesc pentru a celebra industria videochatului!

Iata ce alte premii castigate in ultimii ani demonstreaza ca Studio 20 este un studio de videochat de top la nivel international:

  • ”Best Global Live Cam Studio” (LalExpo 2016);
  • ”Live Cam Studio of the Year” (GFY 2015 si 2016);
  • ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio” (YNOT 2015 si 2016);
  • ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio” (AW Awards 2015 si 2016) etc.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More