Take a fresh look at your lifestyle.

SunGarden Golf Club Este Locul Unde Poți Îmbina Perfect Antrenamentul Cu Relaxarea

Din păcate, sezonul de golf s-a închis după cum bine știți. Insă noi continuăm să vorbim despre el până când vremea ne va permite să reluăm activitatea. Dacă vă pasionează acest sport și sunteți în căutarea unui teren de golf deosebit unde să îl practicați, SunGarden Resort este destinația perfectă pentru voi. Golful este un sport de agrement destinat preponderant bărbaților, un sport foarte iubit și cunoscut la nivel mondial.

Nu doar că este relaxant și challenging, dar este și sănătos. Terenul de Golf SunGarden din Cluj are un traseu interactiv de 9 parcursuri, fiecare traseu fiind diferit ca stil și decor. Acest lucru obligă jucătorii să petreacă mult timp în aer liber, activitate ce vine cu multe beneficii pentru mintea și corpul nostru. Studiile arată că zonele cu multă verdeață ne relaxează corpul, reduc stresul și ajută la reducerea semnificativă a anxietății. Mai mult decât atât, golful are ceva anume, foarte special… În timp ce concurează împotriva altora, jucătorii de golf vor concura cu ei înșiși pentru cele mai bune scoruri personale. Acest tip de provocare mărește încrederea și respectul de sine, în timp ce, coordonarea mâinilor cu ochii pentru o lovitură perfectă, vor menține creierul foarte activ în funcțiile sale logice.

Așadar, acum că sunteți pregătiți să începeți, vă interesează detaliile despre Academia de Golf SunGarden? Ei bine, este un proiect inițiat de SunGarden Golf Club, conceput pentru a atrage, a servi și a instrui noi talente în golf. Noi promovăm golful ca un sport prietenos și accesibil pentru toți cei interesați, un sport ce dezvoltă capacitatea de precizie și cea de strategie. O să fiți constant provocați și veți vrea să vă dezvoltați continuu. E locul ideal unde puteți cunoaște oameni noi, cu aceeași pasiune, plini de energie și experiență. Nu vă faceți griji dacă nu aveți încă un echipament. Pachetele propuse prin Academia de Golf SunGarden sunt personalizate și vizează toate grupele de vârstă: atât juniori cât și seniori. Echipamentul este pus la dispoziție de către Club, iar instituțiile partenere beneficiază de pachete speciale.Dacă, în schimb, faceți parte din acel grup de oameni deja cunoscători de golf, pasionați și pregătiți să încercați un nou teren care să vă provoace, atunci ar trebui să citiți mai multe despre Membership-ul la SunGarden Golf Club Cluj, un pachet ce oferă acces deplin la terenul de golf.

romanian professional golfers


Membrii beneficiază de discount de 20% la serviciile SunGarden Golf & SPA Resort și anume: cazare, restaurant, spa. Așadar, chiar dacă sezonul de golf este închis, încă vă puteți bucură de ritualurile SPA de relaxare. Vă veți pregăti corpul și mintea pentru o primavera plină de energie.

Te invităm să ne urmărești pagina de facebook SunGarden Resort si SunGarden Golf Club pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de acest sport.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More