Take a fresh look at your lifestyle.

„Sunt aici, joacă-te cu mine!”

Asociația „LaPrimulBebe” organizează un eveniment manifest în 20 de orașe concomitent

20 de orașe din România vor avea parte sâmbăta aceasta de același eveniment. „Sunt aici, joacă-te cu mine!” este o acțiune-manifest care se va desfășura în același timp în 20 de orașe din țară, în același interval de timp. Evenimentul este unul organizat pentru a doua oară de asociația „LaPrimulBebe”, fondată de Atena Boca. Sâmbăta aceasta, pe 14 septembrie, între orele 10:30 și 12:30, părinții și copiii din fiecare oraș din comunitatea „LaPrimulBebe” se strâng la joacă în aer liber, pentru a colora, a construi, a modela sau a bate mingea împreună.

Asociația fondată de Atena Boca, singura comunitate de la noi din țară susținută de Facebook printr-o bursă de un an de zile, și-a propus să creeze o mișcare de conștientizare a importanței conectării prin joc între părinți și copii. O mișcare prin care să atragă atenția asupra necesității petrecerii timpului de calitate împreună, conștient și asumat, fără distrageri de ordin tehnologic (tablete, telefoane, televizor etc.), timp în care toată atenția să se îndrepte asupra copilului și asupra jocului împreună cu acesta. Din sondajul efectuat în cadrul comunității „LaPrimulBebe”, reiese că aproape un sfert dintre părinți nu reușesc să se joace zilnic cu copilul nici măcar pentru o jumătate de oră, de aceea este nevoie de tragerea unui semnal de alarmă.

Evenimentul „Sunt aici, joacă-te cu mine!” s-a desfășurat și anul trecut, când peste 1000 de părinți din 12 orașe au ieșit la joacă la chemarea „LaPrimulBebe”. În această ediție sunt așteptați peste 1500 de părinți din 20 de orașe. Evenimentul se va desfășura în aer liber pentru conectare în natură, fără stimuli artificiali, iar orașele participante sunt: București (Parcul Alexandru Ioan Cuza, Insula Pensionarilor), Arad (Ratio Beach), Bacău (Parcul Canciov), Brașov (Clubul Copiilor), Buzău (Parcul Crâng), Cluj (Parcul Central, zona hamace), Constanța (Parcul Lacul Tăbăcăriei), Craiova (Parcul Tineretului), Galați (Faleza Inferioară, lângă Foișor), Iași (Grădina Palas), Oradea (Parcul Cetății Oradea), Pitești (Parc Lunca Argeșului), Ploiești (Parcul Sala Sporturilor), Sibiu (Büchercafé Erasmus), Suceava (Parcul Central), Târgoviște (Parcul Central), Târgu Mureș (În Cetate), Timișoara (Parcul Copiilor).

Comunitatea „LaPrimulBebe” este cea mai activă și relevantă comunitate online de sprijin pentru proaspete mame din România și singura comunitate din țara noastră susținută de Facebook printr-o bursă de un an de zile. Cu peste 62.000 de membri activi și 20 de comunități locale, în 20 de orașe, 130 de evenimente și 30.000 de părinți participanți, comunitatea conectează părinții nu doar în online, dar și în offline. De două ori pe an Asociația „LaPrimulBebe” organizează campanii umanitare destinate proiectelor în sănătate. Până în prezent au fost renovate secții de spitale pentru copii și a fost cumpărată aparatura în maternități din toată țara. 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More