Take a fresh look at your lifestyle.

TAROM în vară din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara către Amsterdam și din Timișoara către Viena?

Potrivit ProTV, operatorul național TAROM intenționează să efectueze zboruri de pe aeroporturile regionale către marele hub SkyTeam de la Amsterdam dar și către Viena.

  • Cluj-Napoca – Amsterdam
  • Iași – Amsterdam
  • Timișoara – Amsterdam
  • Timișoara – Viena

Nu cunoaștem sursa informațiilor pe care ProTV le deține, însă dacă stăm să analizăm puțin situația sloturilor de la Amsterdam o să realizăm că șansele ca TAROM să obțină sloturile necesare pentru zborurile din cele trei orașe către aeroportul Schipol din capitala Olandei sunt foarte scăzute. Despre posibile zboruri TAROM din Iași către Amsterdam s-a mai zvonit și în trecut, însă acestea nu s-au mai concretizat. O altă rută interesantă amintită de ProTV este Timișoara – Viena. Posibilitatea ca această rută să fie lansată ar fi mult de mare față de celelalte deoarece, datorită distanței scurte dintre cele două orașe, TAROM ar putea opera aceste zboruri chiar și cu un avion mic, precum ATR42 sau ATR72.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More