Take a fresh look at your lifestyle.

Taxele aferente importurilor din China si explicatii pe intelesul tuturor

Anul 2018 nu aduce prea mari schimbari in ceea ce priveste TVA-ul si plata taxelor vamale. Desi in vara anului trecut exista o propunere de modificare a taxei pe valoare adaugata, de la 19% la 18%, aceasta nu a fost aprobata. A fost insa amanata pentru anul 2019, ceea ce face ca anul in curs sa nu cunoasca modificari, daca acest plan ramane in vigoare.

Bizz2China

In acest sens, asa cum se explica si pe bizz2china.ro, exista aceeasi procedura de comandare a produselor din China. Cursul unul colet cunoaste ca si pana acum aceleasi supuneri legislative. Iata despre ce este vorba in mod concret, cand vine vorba de taxe import China.

Taxa vamala, in functie de valoare si TVA 

Trebuie precizat ca TVA-ul este platit de fiecare data cand se achizitioneaza un bun, un produs. Acest lucru se aplica pentru orice este achizitionat chiar si din tara. Diferenta si confuzia totodata este faptul ca ceea ce inseamna plata de TVA in tara se include automat in pretul pe care il dam pe un produs. Cu alte cuvinte, pretul de la raft este cel care include si TVA-ul aferent. O simpla analiza a bonului fiscal scoate la iveala si care este valoarea de TVA platita implicit, la achizitia unui bun.

Pentru achizitiile din alte tari decat cea de provenienta, pentru tarile ce nu fac parte din Uniunea Europeana, exista un TVA diferit. Achizitiile din China spre exemplu, implica anumite taxe ce se aplica in anumite cazuri. Daca valoarea achizitiei este mai mica de 10 euro sau daca firma de unde comandati este in China insa produsul provine de la depozitul lor ce se afla pe teritoriu european, atunci sunteti scutiti de taxe vamale si de TVA.

Ramane, posibil, plata de transport a achizitiei, desi nu este o regula, ba mai cu seama sunt multi care ofera transport gratuit. Cat despre taxele vamale, trebuie stiut ca acestea sunt calculate cand respectivul colet ajunge in vama. Aceste taxe nu depasesc de regula procentul de 5% din valoare.

Ajutor specializat

Acest demers poate deveni mai complicat cand o comanda este mai mare, cand se doreste aprovizionare cu anumite produse, deci o comanda substantiala. Devine mai dificil de realizat toti pasii pana cand comanda ajunge in siguranta la doritor. De aceea, Bizz2China se preocupa de intermediere, pentru o mai facila si eficienta metoda de a pune la punct comanda dorita.

In continuare, ca si pana acum, specialistii de la Bizz2China isi ofera serviciile, experienta si suportul la modul complex pentru toti cei interesati de comenzi de produse din China. De la a gasi un partener, respectiv un furnizor de incredere de pe teritoriu strain, si pana la importul propriu-zis din China in tara exista un lung plan. Cu negociere, cu ajutor la plata de comisioane si taxe aferente, Bizz2China este propunerea de a realiza cat mai usor importul dorit.

Pentru cei care stiu sa aprecieze calitatea serviciilor de acest gen, pagina oficiala a celor de la Bizz2China este sursa ideala de informare. Tot aici se vor gasi si datele necesare pentru primii pasi intr-o colaborare viitoare.

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More