Take a fresh look at your lifestyle.

TEMPINI PROPUNERILE SEZONULUI

Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare şi montare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii: pardoseli şi pereţi, obiecte sanitare, mobilier şi accesorii de baie, produse şi servicii pentru întreţinerea materialelor lemnoase, ceramice şi din piatră. Tempini colaborează cu cei mai renumiţi arhitecți, ingineri şi designeri, produsele noastre beneficiind în acest fel de calitate, sustenabilitate și rafinament. Printre referinţe enumerăm “Pădurea Verticală”, (Vertical Forest) din Milano, proiectul biroului de arhitectură Boeri,câştigătorul premiului internaţional Highrise Award (IHP) 2014. De asemenea am colaborat în amenajarea ansamblului rezidenţial CityLife, proiectat de binecunoscuţii arhitecţi: Zaha Hadid, Daniel Libeskind şi Arata Isozaki.De patru ani suntem prezenţi în România, Timişoara fiind sediul central al operaţiunilor din Europa de Est. “Astăzi, în România, alături de specialiştii din domeniu, construim viitorul”, Gigi Nacev, manager Tempini România.

Care sunt recomandările din această vară în materie de finisaje:
Finisajele propuse de Tempini îşi au sursa de inspiraţie din natură, din mediul înconjurător, astfel că putem avea certitudinea că nu se domodează în timp. Însă când vine vorba despre noutăţi, ştim că cei de la Tempini, sunt liderii din domeniu. Noile colecţii care impresionează în sezonul estival sunt plăcile ceramice cu cu efect de marmură, finisajele cu o suprafață luciosă și luminos sau aspect satinat.

Cele mai noi recomandări sunt sofisticate şi au aspect…preţios.

Gama Prexious, disponibilă în showroomul din Calea Aradului 115 disponibile în finisare mată pentru a reinterpreta o aromă mai modernă și în finisaj lucios cu un impact estetic tradițional tipic pietre pretioase. Colecția o puteţi găsi într-o varietate de dimensiuni de grosime de 10 mm (de la 30×60 la 80×180) și în versiunea MAGNUM 6mm.

Colecţia Artwork care se prezintă sub forma unor mici fragmente de material cu o textură stilizată și forme geometrii neregulate.

www.tempini-romania.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More