Take a fresh look at your lifestyle.

Tendinte 2018: Haine cu trecut si viitor

Magazinele si depozitele second hand au intrat in rutina romanilor, devenind surse potente de accesorii si piese vestimentare la preturi mai mult decat accesibile.

Shop.daigoro.ro - haine sh

Pe langa varietatea de produse pe care le detin, depozitele second hand pledeaza pentru o planeta mai curata, mai putin poluata, fapt pentru care isi axeaza eforturile asupra unei igienizari temeinice a hainelor pe care le ofera clientilor, pentru ca acestia sa se bucure de calitate fara mari eforturi financiare.

Shop.daigoro.ro este un depozit de referinta in sectorul second hand, fiind recunoscut pentru marfa importata din tari cu o bogata cultura asupra calitatii materialelor textile. Acesta a fost infiintat in 2005, atunci cand piata second hand din Romania era fierbinte, insa a reusit sa se pozitioneze drept un important competitor in acest sector gratie calitatii ridicate a marfurilor importate din tari ca Germania, Olanda, Danemarca sau Suedia, determinant al increderii clientilor in integritatea depozitului.

Fiind vorba despre un colos al sectorului second hand si un colaborator puternic al celor mai notorii magazine sh din tarile mentionare, Daigoro se adreseaza doar persoanelor juridice. Comenzile sunt livrate oriunde in Romania, iar daca suma comenzii depaseste 10.000 Ron, clientul beneficiaza de transport gratuit.

Haine second hand conforme cu standardele calitatii

Calitatea si igiena sunt doua dintre atributele care alcatuiesc viziunea acestui business de succes, in sensul in care maniera de depozitate a hainelor importate de shop.daigoro.ro este adaptata noilor reglementari din domeniu. Hainele sunt depozitate, sortate si ambalate in depozitele Daigoro din municipiul Buzau, de unde sunt distribuite catre clientii din intreaga tara, marfa fiind insotita de certificat de dezinfectie si dezinsectie.

Daigoro este un excelent furnizor de produse incadrate in calitatea I si a II – a si, desi se adreseaza cu preponderenta segmentului de persoane juridice, scopul sau este acela ca prin intermediul lor sa ajunga la consumatorul obisnuit, fapt pentru care aloca o importanta atentie modului de depozitare si de igenizare a hainelor.

Diversitatea este litera de lege atunci cand vine vorba de portofoliul Daigoro, acesta cuprinzand o plaja extinsa de produse. De la piese vestimentare si pana la incaltaminte sau chiar obiecte de design interior, Daigoro pune la dispozitie cele mai populare si necesare produse, imbracand serviciul intr-o livrare rapida de maximum 72 de ore si un parteneriat de viitor, inclinat spre beneficiarul marfii.

In plus, depozitul online shop.daigoro.ro ofera prezentari relevante ale produselor, acestea din urma fiind categorisite in functie de sezon, pentru a le oferi potentialilor si actualilor clienti o experienta confortabila la cumparare.

Hainele disponibile fac obiectul calitatii si a grijei fata de consumatorul de stil, fiind supuse unor criterii asidue inainte de a le fi oferite spre vanzare clientilor romani. Pe langa faptul ca se verifica din punct de vedere estetic, fiind acceptate doar acele produse care nu prezinta denivelari, rupturi sau decolorari, acestea sunt si insotite de certificatul de dezinfectie si dezinsectie, fapt ce ofera clientilor promisiunea unor produse sigure si calitative.

Comparativ cu alte magazine si depozite second hand, Daigoro pledeaza pentru a castiga increderea clientilor sai prin produse de calitate, menite sa incetineasca tendinta accelerata de a achizitiona haine la preturi semnificative pentru o singura purtare, generand, astfel, o risipa financiara in bugetul familiei.

Dincolo de multele beneficii pe care le aduc hainele second hand, depozitul de haine second hand mizeaza pe calitate si preturi rezonabile, satisfacand cu un efort redus nevoile clientilor sai. Moda revine, iar acest lucru este simtit de fiecare in parte, insa la fel de repede se si duce, lasand in urma munti de haine purtate o singura data sau deloc, in unele cazuri.

In acest sens, Daigoro se concentreaza pe schimbarea comportamentului de consum, propunand varianta hainelor second hand ce asigura o mai mare calitate cu o investitie minima.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More