Take a fresh look at your lifestyle.

Tendinte in materie de genti piele pentru sezonul Toamna Iarna 2019-2020

Trecerea intr-un nou sezon anunta schimbari majore in ceea ce priveste liniile de moda. Toamna, acest anotimp definit de pasteluri romantice, este un motiv ideal pentru a influenta tendintele. Se schimba moda sau doar se upgradeaza? Este o intrebare frecventa in randul pasionatelor de shopping. Adevarul este undeva la mijloc. Unele modele par atemporale, in timp ce altele se pot modifica chiar si dupa un singur sezon. Schimbarile majore se identifica in special in randul culorilor, texturilor sau croiului.

In ceea ce priveste accesoriile, tendintele de moda pentru genti fac parte din categoria imprevizibilului. Totusi, gentile de dama sunt articole statement care completează armonios intregul outfit. Mai mult decat atat, si-au dovedit de-a lungul timpului importanta prin rolul practic pe care il ofera.

In ceea ce priveste materialul,  in garderoba fiecarei femei ar trebui sa domine calitatea. De aceea sunt preferate gentile din piele naturala.

Ce culori se poarta in acest sezon?

In fiecare sezon sunt asteptate noutati in ceea ce priveste culorile vedeta. Vremea capricioasa si imprevizibila din timpul acestui anotimp de tranzitie transpune aceleasi caracteristici si in materie de fashion.

Cele interesate pot alege dintr-o paleta variata de nuante, dar aprecierile inclina in directia variantelor de rosu si verde.

Da! Rosul sau noul negru cum mai este denumit in ultimul timp. Pentru a fi in ton cu toamna, doamnele si domnisoarele opteaza pentru nuante ce deriva din rosul obisnuit. Toamna se recomanda gentile visinii. In plus, regulile de actualitate din fashion propun evitarea asortarii gentii cu incaltamintea. Asortarea clasica a fost suplimentata de incadrarea accesoriul in toata tinuta vestimentara.

Mai mult decat atat, este importanta si alegerea tipului de geanta in functie de activitati. Spre exemplu, un model recomandat pentru aceste sezon din varietatea de modele din catalogul Zevo este geanta dama Bordo din piele naturala rigida Svetlana. Acest model este ideal pentru reinceperea programului de lucru la birou.

Tranzitia nuantelor din natura de la verde spre galben aramiu, rosu, reprezinta un punct de inspiratie pentru cei mai multi designeri de moda.

Gentile in nuante de verde sunt potrivite pentru a accesoriza tinutele purtate la inceput de toamna, cand frunzele au o nuanta inchisa. Prin urmare, doritoarele sunt invitate sa aleaga de pe Zevo.ro genti handmade confectionate din piele naturala de calitate italiana in nuante de kaki sau in functie de nuantele predominante din garderoba. Paleta artistului este una vasta, menita sa satisfaca cerintele diverse ale tuturor pasionatelor de fashion.

O geanta nu inseamna doar un accesoriu, aceasta reprezinta mici franturi de personalitate. In plus, noul logo Zevo poarta amprenta unei pasiuni nemarginite pentru frumos si eleganta.

Rosul, verdele, galbenul, albastrul sunt culori de baza ale sezonului racoros. Pentru ca accesoriile reprezinta puntea dintre tendinte, cele interesate de originalitate si de o calitate high level sunt invitate sa aleaga si sa se inspire din vitrinele magazinului, pe Zevo.ro .

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More