Take a fresh look at your lifestyle.

Terasa verde – o investitie catre viitor Odu Green Roof

Terasa verde a devenit o icoană a construcțiilor durabile și a câștigat teren în cantitate și calitate. Funcționează ca un ecosistem implantat pe acoperișul unei case. Oxigenarea și izolarea termică sunt unele dintre beneficiile sale.

În timp ce spațiile verzi din interiorul clădirii, în special plafoanele și pereții, sunt adesea văzute pe o parte doar estetică, se cunosc puține despre beneficiile sale.

Principalul beneficiar al unei terase verzi este, fără îndoială, mediul înconjurător. Orașele actuale sunt ca umbrele mari de asfalt și beton, iar faptul că acestea sunt impermeabile generează faptul că apa nu se poate scurge și nu își poate completa ciclul natural. Acest lucru se datorează în mare parte inundațiilor urbane, care ar putea fi combătute prin generarea de suprafețe permeabile la apă. În acest sens, terasele verzi păstrează apa de ploaie și permit să fie eliberată treptat în canalizare.

Pe de altă parte, această imensă aglomerare de asfalt și beton generează efectul numit „insula căldurii”, prin care orașele absorb căldura în timpul zilei, dar nu o disipă în timpul orelor de seară. Terasa verde și căile navigabile transformă energia solară de la fotosinteză și evaporare. De aceea, generarea de terase verzi pe construcții urbane este o măsură de utilitate foarte mare pentru a atenua această problemă.

Principalele avantaje ale terase verzi sunt enumerate mai jos:

-Crește izolarea termică.

-Izolație termică excelentă.

-Reducerea efectelor  termice asupra orașelor.

-În locuințe temperatura este cu până la 8 ° C mai mica în timpul verii și 10 ° C mai mare în timpul iernii.

-Crește izolația fonica.

-Există izolație acustică naturală.

-În case îmbunătățesc izolația acustică până la 8dB, îmbunătățind calitatea vieții locuitorilor săi.

-Crește durata de viață utilă a acoperișului.

-Terasele verzi protejează plăcile și membranele de deteriorarea de la soare, prelungind durata de viață utilă.

-Se purifică aerul.

-Acoperișul verde de 200 m2 produce oxigenul necesar pentru o intreaga familie.

-Retenția și purificarea unor ape pluviale.

-Recupereaza ciclul natural al apei, evitând inundațiile.

-Elimina agenții poluați sub formă de particule filtrate, produse ale ploii acide.

-Reduceți poluarea mediului.

-Generareaza  spațiu verde.

-Terasa verde reprezintă un răspuns clar la lipsa spațiilor verzi din orașe.

Deja înființați ca furnizori de soluții inovatoare și durabile pentru provocările amenajării teritoriului contemporan, firma noastra pune la dispozitie amenajarea terasei verzi, pentru a se potrivi oricărei situații și specificații.

Foarte proiectat pentru a asigura versatilitate totală și durabilitate, plus costuri scăzute de întreținere a întregii vieți, acest sistem elimină complet și costurile asociate sursei. Compania noastra ridică construcția terasei de la costuri scumpe și dificile la costuri eficiente, adăugare de valoare si simplitate standardizată. Terasa verde reprezintă o bună investiție pentru viitor ! Un viitor verde, curat si simplu pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra ! Alegeti cu intelepciune compania noastra, care va pune la dispzitie amenajarea unei terase verzi, pentru a va facilita si imbunatati viata si pentru a adauga un plus de valoare sanatatii dumneavoastra si a celor din jur ! Alegeti terasa verdepentru un viitor minunat !

Sursa: Comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More