Take a fresh look at your lifestyle.

The Beautiful Protection

Ochelarii de soare sunt, fără îndoială, regii sezonului cald. Dacă nu ar fi prea multe lucruri de care să ne bucurăm vara, cu siguranță ei ne-ar salva. Majoritatea oamenilor dețin o pereche, mulți, chiar două.

Ne întâlnim cu ochelari de soare peste tot… în vitrine, în publicitate, în filme și seriale. Supradimensionați, cu rame mari sau din metal fin. Lentilele sunt la fel de colorate ca vechile ferestre ale bisericilor, oglindă sau doar închise la culoare, întunecate și foarte întunecate.

Cu siguranță ai încercat modelul Ray-Ban purtat de Audrey Hepburn în filmul „Mic dejun la Tiffany”. Există ochelarii de pisică sau așa-numiții „aviator” sub formă de picături, purtați odată de piloții americani. Toate modelele clasice frumoase au fost reeditate în variante cu lemn, cu bambus etc., ochelari de soare bărbătești pentru femei, ochelari de damă pentru bărbați sau accesorii gadget la modă.

Totuși, aceste lucruri nu schimbă natura ochelarilor de soare. Obiectivul principal a fost atins de mult: să ne ofere atât protecție împotriva radiațiilor solare și, în același timp, siguranța că nimic nu ne-ar putea orbi. Și o fac fără doar și poate.

Evident, ochelarii de soare pot face mult mai mult. Aceștia reflectă stilul personal și personalitatea nu doar atunci când soarele strălucește. O lentilă corectivă, totuși, este sora cea urâtă, fară sex-appeal, oricât de mult ar încerca, ba mai mult arată ca o slăbiciune. Ochelarii de soare, pe de altă parte, sunt cool. Dar de ce?

În primul rând, simetria: aceasta este considerată o cheie importantă a frumuseții. Ochelarii de soare sunt un accesoriu la modă și pot să îți schimbe întregul look într-o secundă şi să te facă să arăți bine. Chiar și unei fețe oarecum deprimate îi poate da un aer mai relaxat.

Ochelarii de soare sunt, de asemenea, atractivi datorită conturului pe care îl oferă: lentilele întunecate măresc ochii și ajustează trăsăturile. Chiar și trăsăturile blânde câștigă în exprimare.

Mai presus de toate, este crucial să porți ochelari de soare. Aceștia sunt un scut între lume și vulnerabilitatea noastră. Cercuri întunecate sau violet în jurul ochilor, lacrimi curgând în secret, ochelarii de soare ascund totul.

Stima de sine poate fi pe teren, dar ochelarii de soare semnalează că viața ta este sub control. Misterul poate fi ascuns în spatele ochelarilor. Misterioasă este persoana care refuză contactul vizual. Putere, prestigiu, filmstar-glamour… din toate o bănuială.

Păcat că și cea mai frumoasă zi de vară trece. Iar orice om cu stil este forțat să-și scoată ochelarii de soare când soarele apune.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More