Take a fresh look at your lifestyle.

Tinuta de birou

Imaginea pe care o afisam este de multe ori decisiva pentru succesul nostru. De aceea tinuta trebuie sa fie mereu impecabila si sa ne faca sa iesim in evidenta. Hainele pe care le purtam atunci cand mergem la birou trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea noastra si cultura organizationala din care facem parte.

Trebuie sa stii ca tinuta business sau office nu trebuie sa se transforme intr-o uniforma. Aceasta tinuta ar trebui sa ne reprezinte si sa ne faca sa iesim in evidenta. Veti constata ca exista numeroase magazine outlet precum I’m A Trend ce va ofera niste produse de o calitate foarte buna.

Cel mai simplu lucru pe care il vei putea face este sa te inspiri de la persoanele cu care intri in contact atunci cand mergi la birou. Te poti inspira de la colegele tale. Garderoba clasica va include un costum din doua piese. Trebuie sa mai stiti ca daca veti opta pentru culori, veti ajunge la concluzia ca cele mai potrivite culori pentru munca la birou sunt negrul, rosul, bleumarinul si maro-ul, dar si albul. Ar fi indicat sa evitati totusi culorile prea puternice atunci cand mergeti la birou. Aceste culori vor atrage atentia in mod negativ.

S-a observat ca pe masura ce femeile urca in ierarhia unei companii, acestea ajung sa fie influentate de stilul vestimentar al barbatilor. Acest stil vestimentar continua sa fie o influenta destul de puternica pentru femeile din orice organizatie. Cu toate acestea, va trebui sa stiti sa va manifestati feminitatea in orice situatie.

Exista numeroase magazine de outlet de unde va puteti achizitiona fara probleme camasile si sacourile cambrate, dar si pantofii cu toc mediu, precum si rochiile. Nu ar trebui sa urmati ultimele trenduri, cu toate acestea ar trebui sa va inspirati putin de la ele. Fustele creion sunt cele mai indicate. Chiar si fustele bufante sunt o alegere buna pentru voi. O selectie foarte chic de camasi pentru femei veti putea gasi tot in cadrul magazinul I’m A Trend.

Daca veti alege o fusta mai voluminoasa, atunci ar fi o idee buna sa optati pentru o camasa mai stransa pe corp. Puteti inlocui fara probleme chiar si clasicul sacou. Acesta poate fi inlocuit cu usurinta de o vesta sau de un pulover incheiat la un singur nasture.

Gentile ar trebui sa fie medii si sa aiba suficiente buzunare si compartimente. Ele ar trebui sa-ti faciliteze gasirea usoara a tuturor obiecteleor de care ai nevoie.

Cele mai indicate genti pentru munca de la birou sunt gentile din piele si solide. Aceste genti imbina utilul cu placutul, oferind si ideea de organizare.

Gentile clasice sunt la moda in acest sezon, de aceea ar fi o idee foarte buna sa apelati la astfel de genti pentru a putea iesi mai repede in evidenta.

Pantofii ar trebui sa fie cat mai comozi. Culorile perfecte pentru voi sunt cele neutre. Tocul ar trebui sa fie mediu.

Nu ar trebui sa distrageti atentia interlocutorilor prin accesoriile voastre, de aceea indicat ar fi ca acestea sa fie cat mai simple.

Hainele prea largi sau cele deosebit de sexy ar trebui evitate. Calitatea trebuie sa fie cea care primeaza, imbracamintea ar trebui sa fie cat mai bine intretinuta.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More