Take a fresh look at your lifestyle.

Tips and tricks pentru o nunta reusita

Fiecare eveniment din viata este important si merita o atentie in detaliu in ceea ce priveste organizarea lui. Cele mai importante lucruri se intampla o singura data in viata, de aceea este important ca alegerea sa fie cea mai buna, iar satisfactia sa fie pe masura.

In cazul organizarii unei nunti, lucrurile stau putin diferit. Este nevoie de o perioada mare de timp in care sa fie organizat totul asa cum se doreste. Incepand cu locatia, meniuri, invitatii si multe alte lucruri, toate sunt integrate intr-un plan bine stabilit.

Pentru un succes garantat al unui astfel de eveniment, alegerea unor restaurante in Bucuresti poate fi o alegere potrivita, de aceea Casa Doina vine in intampinarea clientilor cu numeroase solutii privind amenajarea localului pe gusturile fiecaruia. De la un salon romanesc la cele in aer liber, cu siguranta rezultatul va fi unul spectaculos.

Elementele florale, atmosfera, muzica aleasa, precum si perioada in care au loc nuntile sunt mici detalii care fac diferenta. Cele mai frumoase amintiri se reflecta in fotografiile de la nunta, de aceea alegerea fotografului trebuie facuta cu mare atentie. Un portofoliu care arata munca si realizarile acestuia, va poate ajuta sa luati decizia corecta.

Tema abordata pentru fiecare eveniment trebuie sa fie in concordanta cu detaliile stabilite, culorile folosite in decor, locatia unde se va desfasura evenimentul. Nu trebuie sa uitam de invitati, confortul acestora, precum si atmosfera creata in cadrul fiecarei petreceri, care poate face diferenta la final. Muzica trebuie aleasa cat mai diversificat, sa fie pe gusturile tuturor. Personalul fiecarui restaurant trebuie sa fie atent ales si sa ne asiguram ca sunt suficienti chelneri pentru numarul de persoane invitate. In fond, acestia asigura buna desfasurare a evenimentului.

Tipul restaurantului de nunta

Nunta la salon

Este o alegere buna, mai ales ca totul se organizeaza de catre personal, bineinteles tinandu-se cont de alegerile si pretentiile fiecarui client. Cu ajutorul unui ghid specializat in nunti, alegerile vor fi mult mai usoare, mai ales ca sunt numeroase detalii de catre trebuie sa tinem cont. O nunta la salon este specifica perioadelor nu tocmai caniculare.

Nunta in aer liber

Multe restaurante pun la dispozitie gradini frumos decorate pentru o nunta superba in mijlocul verii, care ofera o imagine de vis, asa cum puteti gasi in sectiunea „saloane” de pe website-ul restaurantului Casa Doina. Nuntile in aer liber sunt alegerea inspirata pentru o nunta cu o tematica de vara calduroasa.

Tinuta de nunta

Tinuta este cel mai important lucru din cadrul unui astfel de eveniment. Selfish Fashion pune la dispozitia tinerelor doamne si domnisoare modele de rochii lungi cat mai diversificate, pentru a avea mereu o tinuta impecabila si eleganta, in ton cu petrecerea la care participa.

O rochie face diferenta, de aceea se acorda o importanta aparte acestui subiect, majoritatea rochiilor fiind cautate cu luni inainte pentru a se asigura ca nu va da gres. Materialele fine, alese cu grija, dar si accesoriile delicate ale unei rochii reusesc sa creeze o imagine de impact. O rochie reuseste sa-i aduca siguranta si implinire unei femei, iar cand vine vorba de participarea la un eveniment, fiecare isi doreste ca aparitia sa fie una spectaculoasa.

Sursa: comunicate de presa

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More