Take a fresh look at your lifestyle.

Tipuri de femei evitate de bărbați

Bărbații ajung la tot felul de concluzii după o întâlnire. Află care sunt cele 6 tipuri de femei pe care bărbații le evită și de ce se decid să nu le invite la o întâlnire.

Prima întâlnire este întotdeauna altfel, poate fi chiar surprinzătoare și poate fi începutul unei relații frumoase. În funcție de personalitate și comportament, oamenii pot fi „clasificați” în diverse grupe. Acest lucru este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pe Sexis.ro îți găsiți sfaturi pentru relații de cuplu împlinite, iar în acest articol îți prezentăm câteva detalii despre modul în care bărbații își aleg partenera ideală.

Iată 6 tipuri de femei pe care bărbații le evită:

Romantica
Din păcate aceste femei trăiesc într-o lume de poveste, diferită de adevărurile realității și nu conștientizează modul în care funcționează o relație adevărată. Bărbații evită femeile care nu pot face față problemelor zilnice, indiferent dacă sunt de ordin social sau financiar. Mai mult, bărbații sunt dezamăgiți de femeile care se bazează pe partener pentru a rezolva toate problemele, profitând astfel de generozitatea acestora. Dacă te regăsești în acest profil, nu înceta să visezi, căci uneori și basmele pot deveni realitate, însă încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și nu aștepta toată viața sosirea prințului pe cal alb din povești.

Femeia care se crede prea inteligentă
Ești o femeie inteligentă, știi asta și încerci să ieși în evidență cu orice ocazie? Nu este recomandat să faci asta la prima întâlnire. Unii bărbați se pot simți intimidați de femeile care vorbesc multiple limbi străine și au multe diplome universitare. Nu încerca să-ți supui partenerul unui test de inteligență de la prima întâlnire și impresionează-l cu bunătatea și eleganța ta.

Feminista
Suntem toți de acord cu egalitatea în drepturi. Nu exagera însă căci nu toți bărbații vor să ne asuprească și să profite de senzualitatea nastră. Folosește-ți senzualitatea feminină pentru a obține o imagine atractivă pentru bărbatul dorit.

Femeia nesigură
Nesiguranța și insecuritatea pot fi caracteristici evidente ale unei femei, foarte ușor observate de către bărbați. Femeile care încă nu știu ce vor de la viață, de la o relație sau de la partenerul lor, ajung să pună presiune pe persoanele iubite. În căutarea siguranței, au nevoie de confirmări permanente că sunt iubite, iar astfel ăși pot distruge treptat relația. Descoperă-te pe tine înainte de a începe o relație.

Femeile care fug după bani
Un bărbat care are succes financiar, are o afacere de succes, poate depista rapid o femeie care alearga dup bani. Aceste femei se așteaptă ca bărbatul să achite toate notele de plată, iar fericirea lor este echivalentă cu puterea finaciară. Aceste relații bazate doar pe interese materiale nu vor avea viață lungă.

Femeia care tachinează
O astfel de femeie va flirta cu toată lumea, pentru a își păstra reputația/imaginea în ochii bărbaților. Obișnuiește să-și evidențieze sexualitatea prin gesturi și ținute. Se bucură de multă atenție și este, de cele mai multe ori, „fetița tăticului”. Și aceste femei sunt evitate de către bărbații care își doresc o parteneră de încredere pentru o relație de lungă durată.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More