Take a fresh look at your lifestyle.

Top 10 destinatii pentru petrecerea lunii de miere

Luna de miere este ceva cu totul special si un eveniment in cadrul caruia tu si partenera sau partenerul de viata se presupune ca va relaxati, va distrati si va bucurati unul de celalalt. Alegerea locului potrivit si a unui hotel pe masura va face ca luna de miere sa devina de neuitat. Cei proaspat casatoriti cauta de obicei locuri exotice, cu o cultura aparte, peisaje idilice si pachete turistice avantajoase.

ST LUCIA

Reprezinta o alegere populara in randul cuplurilor de tineri casatoriti, desi din Romania e mai greu de ajuns. Cuvantul de ordine in hotelurile de aici este romantismul. Relaxeaza-te in piscine private si savureaza privelistile magnifice ale plajelor din imprejurimi, de pe terasele hotelurilor aflate pe dealurile fermecatoare din zona.

NOUA ZEELANDA  

O alta destinatie ce pare la capatul pamantului dar… si daca ai ajuns aici… Plaje incantatoare si peisaje fantastice. Plus o selectie variata de hoteluri elegante.

THAILANDA 

O tara exotica, superba pentru tinerii casatoriti. Hotelurile au oferte greu de refuzat, iar insulele de o frumusete aparte intregesc peisajul. Thailanda este un refugiu tropical, cu plaje minunate si vegetatie abundenta.

CANCUN 

Toate hotelurile all-inclusive si cele romantice din Cancun (Mexic) au oferte avantajoase pentru cuplurile de proaspat casatoriti. Locul are un peisaj diversificat, intregit de piramide antice, lagune magice si plaje incantatoare.

MALDIVE 

Reprezinta o alegere de top in randul turistilor de toate genurile. Bucura-te de plimbarile romantice pe malul marii, impreuna cu jumatatea ta si cazeaza-te intr-unul dintre hotelurile de lux din zona.

BALI 

Alege unul dintre hotelurile elegante din Bali, Indonezia si vei fi rasfatat cu servicii de top, in timp ce vei experimenta cultura exotica vasta si peisajul natural de o frumusete aparte, cu campuri de orez, vulcani, lacuri si plaje scaldate de soare.

 

MARRAKESH 

Marocul are o cultura bogata si se bucura de un cadru magic, mistic si spiritual. Fa o vizita la unul dintre hammam-urile de aici, rasfata-te cu un masaj traditional si beneficiaza si de alte servicii de prim rang pe durata sederii tale aici.

ANDALUZIA 

Cu selectia sa minunata de hoteluri si refugii romantice, este un amestec de culturi nord-africana si spaniola, plaje de vis si munti de o frumusete impresionanta.

PARIS 

Cu farmecul, magnetismul si hotelurile sale romantice, Parisul ramane preferatul cuplurilor de proaspat casatoriti.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More