Take a fresh look at your lifestyle.

Top 3 cele mai eficiente aparate de fitness pentru fese

Vara purtam haine mai scurte si mai subtiri iar formele posteriorului ies foarte mult in evidenta. Cine nu isi doreste un posterior ferm pe timp de vara, mai ales atunci cand mergem la piscina sau pe plaja la mare?

Aparatele de fitness pentru fese sunt concepute pentru modelarea perfecta a muschilor fesieri, iar unele dintre acestea iti permit sa lucrezi in acelasi timp si alte categorii de muschi precum: muschii picioarelor, bratelor, abdomenului sau ai pieptului. Dupa orice antrenament de fitness cu aceste aparate, te vei simti relaxat iar corpul tau va radia de energie. Totodata, orice costum de baie sau pereche de pantaloni se va mula mult mai bine pe corpul tau.

Unele aparate de fitness pentru fese sunt multifunctionale, permitandu-ti sa combini exercitiile pentru muschii fesieri cu exercitii de tip cardio pentru a-ti imbunatati rezistenta la efort si pentru a slabi. Nimic nu e usor, de aceea, daca vrei sa fii in cea mai buna forma fizica, trebuie sa te antrenezi cu perseverenta si sa te dedici cat poti de mult antrenamentelor. Dupa numai doua saptamani de antrenamente cu aceste aparate, rezultatele vor deveni vizibile, iar tu vei fi din ce in ce mai motivata.

Pentru a profita din plin de antrenamentele cu aparatele de fitness pentru fese, am alcatuit un top 5 al celor mai eficiente aparate pe care le poti folosi in confortul propriei locuinte. Iata care sunt acestea:

1. Aparat cu atasament rotativ si greutati

Aparatul de fitness cu atasament rotativ este conceput pentru lucrarea muschilor fesieri (Fesier mare si Fesier mijlociu) prin abductii si extensii ale picioarelor. Acesta este dotat cu un maner ajustabil, un sistem cu scripete si greutati si un atasament cu spuma legat la scripete, care se roteste. Exercitiile pentru muschii fesieri constau in impingerea piciorului atat frontal cat si in lateral pentru ridicarea atasamentului legat la greutati. In acest fel, picioarele vor ridica greutatile de pe aparat iar tot efortul este transmis catre muschii fesieri.

Unul din cele mai bune modele de aparate de fitness pentru fese este Multi-Hip Body-Solid SMH-1500G/2, pe care il gasesti in magazinul online Sport-Mag. Acesta este conceput atat pentru extensii cat si pentru abductii ale picioarelor. Aparatul dispune de un atasament rotativ cu spuma si o suprafata aderenta, un set de greutati de 95 de kg si o protectie a greutatilor. Mai mult, iti ofera posibilitatea de a seta limitele de rotatie ale atasamentului si inaltimea acestuia.

2. Aparat multifunctional inSPORTline Phanton

Printre cele mai eficiente aparate de fitness pentru fese se numara si aparatele multifunctionale inSPORTline Phanton. Aceste aparate dispun de sisteme cu scripete si greutati atasate pe structura pentru a permite efectuarea de abductii ale picioarelor la scripete si exercitii de vaslit ideale atat pentru fese cat si pentru picioare. Mai mult, unele modele pot dispune de un stepper sau de atasamente concepute pentru abductii ale picioarelor, stand in sezut la aparat.

Aparatul multifunctional inSPORTline Phanton de la Sport-Mag este unul din cele mai eficiente aparate de fitness pentru fese deoarece iti ofera 3 posibiltiati de a-ti lucra muschii fesieri prin:

  • abductii si extensii ale picioarelor la aparat, cu ajutorul sistemului de scripeti
  • vaslit, cu ajutorul suportului pentru picioare si sistemului de scripeti
  • pedalat, cu ajutorul stepperului.

Mai mult, cu aparatul de vaslit incorporat poti realiza exercitii de tip cardio pentru slabit. Aparatul dispune de o banca, o bara de tractiuni conectata la greutati si bare paralele pentru ca tu sa te bucuri de peste 50 de exercitii de fitness in confortul propriei locuinte.

3. Stepperul

Stepperul este un aparat de fitness pentru fese care are dimensiuni reduse si este foarte eficient, deoarece iti lucreaza intens atat muschii feselor cat si ai picioarelor. Mai mult, unele modele vin cu manere cu ajutorul carora iti poti lucra simultan muschii bratelor si ai abdomenului. Exercitiile pe stepper sunt foarte simple si presupun activarea pedalelor cu ajutorul picioarelor, asemenea pedalatului pe bicicleta. Totodata, iti ofera posibilitatea de a regla dificultatea pentru rezultate mai rapide.

Printre cele mai bune modele de steppere de pe piata se numara si stepperul cu manere inSPORTline Strong de la Sport-Mag. Acesta este conceput pentru miscari laterale ale pedalelor, pentru o dificultate ridicata. Are dimensiuni mici si este dotat cu 2 manere legate cu un cablu de baza aparatului, care iti permit lucrarea muschilor bratelor si ai pieptului.

La Sport-Mag vei gasi o varietate mare de aparate de fitness pentru fese si multe branduri de renume. Intra chiar acum pe site-ul magazinului si descopera cele mai eficiente modele.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More