Take a fresh look at your lifestyle.

Top 4 terapii pe care merita sa le incerci pentru a elimina stresul din viata ta

12 / 100

Exista numeroase terapii alternative care te pot ajuta sa faci fata mai bine stresului, sa iti mentii sanatatea si sa tratezi mici probleme ce apar la nivelul corpului tau.

De la terapie cu lumina polarizata si pana la terapia cu ozon sau terapia Bowen, poti incerca sa iti mentii echilibrul cu ajutorul unor astfel de proceduri eficiente.

Iata care sunt Top 4 terapii pe care merita sa le incerci daca vrei sa iti pastrezi echilibrul:

1. Terapie cu ozon

Se spune ca este eficienta ca adjuvant in problemele reumaticele, complicatiile diabetului. Elimina toxinele din corp si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine. Este o terapie fara efecte secundare, care se foloseste de benficiile ozonului in tratarea dezechilibrelor din corp.

Este necesar sa faci mai multe sedinte pentru a incepe sa vezi rezultate, dar durata unei sedinte nu sare mai mult de o ora. Pretul este si el unul rezonabil, asa ca nu va trebui sa scoti din buzunar sume astronomice pentru a incerca aceasta procedura.

2. Terapie Bowen

O terapie non invaziva, recomandata pentru toate varstele, de la copii mici si pana la pensionary, aceasta terapie se spune ca este adjuvanta intr-un numar mare de dezechilibre atat fizice, cat si psihice. Se considera ca este utila in tratarea unui numar foarte mare de boli, de la depresie si pana la probleme reumatice sau musculare.

Principiul de la baza acestei procedure sta in ideea ca masinaria pe care noi o numim corp se poate autovindeca. In timpul unei sedinte, terapeutul va aplica miscari fine asupra unor anumite zone din corp, fiecare punct atins reprezentand o stimulare pentru ca organismul sa se vindece si regenereze.

3. Acupunctura

O practica ce a pornit din China, mergand pe principiul ca fiecarei probleme pe care organismul o poate avea ii corespunde un anumit punct de pe corpul nostru, aceasta este in continuare practicata cu mult succes. Contrar asteptarilor, acupunctura nu este dureroasa, iar o sedinta in care sunt folosite acele nu inseamna o sedinta plina de dureri groaznice, dimpotriva, unii oameni reusesc chiar sa se relaxeze in timpul unei astfel de proceduri. Acupunctura poate trata boli diverse, de la infertilitate la probleme reumatice sau nevralgii.

In plus, aceasta terapie poate fi folosita si in scop cosmetic, pentru tratarea ridurilor sau altor probleme ale pielii. Pretul unei sedinte variaza de la mediu spre mare, dar multe persoane spun ca rezultatele nu intarzie sa apara dupa primele 2-3 sedinte.

4. Terapie cu lumina polarizata

O terapie pe care o poti incerca si acasa si care poate fi adjuvanta in tratarea unor afectiuni ale pielii, afectiuni reumatice sau alte tipuri de dezechilibre.

Cum sa te folosesti de astfel de terapii?

Nu incerca niciuna dintre aceste proceduri fara a iti consulta medicul inainte si fara a te asigura ca esti pe mainile unui profesionist autorizat. Astfel de terapii nu trateaza pur si simplu anumite afectiuni, ci pot fi adjuvante in procesul de vindecare.

Incearca sa faci terapie cu lumina polarizata!

Daca vrei sa incepi prin a testa o terapie pe care o poti face chiar la tine acasa, intra aici  si achizitioneaza lampa pe care o poti utiliza pentru terapie cu lumina polarizata. Aceasta are un pret accesibil si poate fi utilizata chiar si de mai multe ori pe zi.

Urmeaza cu atentie instructiunile atunci cand folosesti aparatul si bucura-te de toate benficiile pe care ti le poate aduce.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More