Take a fresh look at your lifestyle.

Topul firmelor din județul TIMIȘ

0

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara a găzduit, cea de-a 26-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș.

Anul acesta, 1.814 firme au reușit să se claseze pe locurile I, II și III într-unul dintre cele 7 domenii de activitate premiate: Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism.

Gala excelenței în afaceri, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  a reunit aproape o mie de persoane.  

Un total celor peste 31.000 de firme au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar de anul trecut au îndeplinit criteriile necesare pentru a fi clasificiate în actuala ediţie a Topului. Din acestea, 10.232 de societăți au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Nu a fost deloc ușor de a alege din aceștia pe cei mai buni ce ar fi urmat să primească premiile întâi, doi și trei la fiecare din cele 7 domenii de activitate. Dar și acestea se împart în 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime.

De asemenea un număr de 212 firme ce s-au evidențiat timp de șapte ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.
Cum numărul mare a celor premiați este foarte mare este imposibil de a fi nominalizați aici. Dar lista cu toate detaliile poate fi consultată pe site-ul CCIA Timiș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More