Take a fresh look at your lifestyle.

Topuri și tricouri pentru femei – ce se poartă în 2018

Știm că în garderoba ta topurile și tricourile își au locul bine meritat, acestea fiind articolele de bază purtate în sezoanele calde, dar păstrându-și utilitatea pe tot parcursul anului. Fie că este vorba despre tricouri care sunt purtate zilnic sau despre topuri elegante care completează ținutele chic și elegante, le vei acorda întotdeauna o atenție aparte și vei dori să le actualizezi în fiecare an, conform ultimelor tendințe.

Ce se menține și ce este eliminat în materie de tricouri și topuri în 2018?

Dacă anul trecut a fost anul contrastelor: ținute street style alcătuite cu tricouri oversized cu imprimeuri țipătoare sau inscripții stridente pe de-o parte și topuri din materiale fine, prețioase care emană eleganță și feminitate pe de alta parte, anul acesta vei avea o surpriză: tricourile cu mesaje-texte inscripționate, amuzante nu mai sunt la fel de apreciate de trendsetteri anul acesta. În schimb, sunt permise combinații diverse de culorimodele perforate și cu imprimeuri originale pe care știm că le vei aprecia. Anul acesta poți uita și bluzele și cămășile clasice, acestea fiind purtate doar pentru crearea ținutelor office, care impun un anumit cod vestimentar.
Cu toate acestea, chiar dacă ești o fashionistă veritabilă, nu este nevoie să îndepărtezi piesele vestimentare care îți complimentează silueta și stilul creat în atâția ani de studiu: păstrează acele topuri și tricouri care au mesaj care te reprezintă și prin care își exprimi opinia, însă este recomandat să nu mai achiziționezi modelele, culorile și texturile care nu au mai fost propulsate de marile case de modă.

Primăvara culorilor îndrăznețe

În materie de culori alese pentru topuri și tricouri, anul 2018 este foarte diferit de anii precedenți, vedetele fiind culorile pastelate și culorile metalice. Se poarta topurile cu linia decolteului patrata, cu umeri supradimensionați în nuanța lavandei sau roz pudrat, topurile cu linii asimetrice, tricouri cu buline albe și negre.

Topuri transparente

Un trend care revine frecvent, anul acesta vei remarca în magazinele de profil rochii și topuri transparente. Anul acesta nu te rezuma doar la dantelă sau alte materiale care lasa trupul la vedere, ci îndrăznește să porți topuri din materiale plastice propuse pe podiumuri, dacă acest stil ți se potrivește.

Imprimeuri geometrice și florale

Deși au jonglat și anii trecuți cu imprimeurile, creatorii de modă au stabilit ca anul acesta să fie un an îndrăzneț nu doar din punctul de vedere al oscilațiilor stridente de culoare, ci și în ceea ce privește imprimeurile. Îți vor plăcea tricourile care inserează arta și desenele pop art.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More