Take a fresh look at your lifestyle.

Trenduri în e-commerce: Românii cumpără mai multe haine și accesorii vestimentare în weekendurile cu discounturi

GlamiDays (20-23 aprilie 2018) a fost primul weekend cu discounturi oferit de catalogul online de fashion Glami.ro pentru clienții din România.

  • Mai mult de 70% din magazinele înregistrate pe Glami.ro au luat parte la acest eveniment cu 3 zile de discounturi
  • Clienții au putut folosi cupoane exclusive de discount oferite de magazinele înregistrate pe Glami.ro, accesibile prin Glamidays.ro, dar și direct din secțiunile de catalog ale Glami.ro
  • Numărul de comenzi și traficul pe Glami.ro au crescut cu mai mult de 50% față de un weekend obișnuit
  • Comenzile transformate în vânzări au fost duble, ceea ce se traduce în faptul că Glami a avut valori mai mari ale comenzilor finalizate
  • ro a construit cel mai mare catalog de fashion din România, constând în peste 300.000 de produse de la mai mult de 3.000 de banduri și peste 50 de magazine online

Glami România, primul și singurul catalog online de fashion din România, a avut primul weekend de discounturi, GlamiDays, în perioada 20-23 aprilie 2018.

Desfășurat pe www.glami.ro, precum și pe o platformă dedicată – www.glamidays.ro, oferte cu discount de până la 50%, transport gratuit, livrare rapidă și multe altele, evenimentul pus la dispoziția clienților cu sprijinul celor 50 de magazine online înregistrate pe Glami.ro a adus o creștere semnificativă a vânzărilor.

  • Cumpărături online de fashion personalizate, o premieră în România

Lansat pe 15 iunie 2017, Glami.ro oferă clienților o destinație one-stop-shop pentru cumpărăturile  online de fashion și posibilitatea de a vizualiza sute de mii de produse și de a le găsi pe cele potrivite lor.

Este prima platformă de acest fel lansată în România, combinând conținut de tip fashion blog cu generarea de comenzi și acțiuni menite să livreze cei mai buni clienți pentru fiecare magazin înregistrat.

Glami operează cu o combinație de automated matching, astfel încât ofertele sunt organizate în categoriile potrivite, iar utilizatorul găsește mereu brandul sau produsele preferate.

Glami este platforma în care servicii de calitate ca transport gratuit, livrare rapidă, flexibilitate în ridicarea comenzilor și retur gratuit fac diferența.

  • O colecție de atuuri pentru magazinele online de fashion

Glami are multe atuuri, printre care înscrierea ușoară și gratuită a magazinelor, serviciu de customer care în timp real, precum și posibilitatea magazinelor de a-și promova în timp real ofertele categoriilor de interes, în concordanță cu strategiile proprii de marketing și vânzări.

Magazinele online de modă din România, fie parte a lanțurilor internaționale, fie operate local, se pot înregistra pe Glami.ro și astfel pot beneficia de acces la trafic crescut și clienți interesați de oferta lor de produse, clienți care se vor traduce în vânzări pe platformele proprii

Despre InspiGroup

Glami România este a opta țară în care catalogul online de fashion a fost lansat, la mijlocul anului 2017. InspiGroup a crescut de la o echipă de 4 oameni la peste 150 de angajați in 9 țări – după doar 4 ani.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More