Take a fresh look at your lifestyle.

Trollerul te scoate în lume: cele mai bune trollere de cabina toamna aceasta

Trollerul te scoate în lume: cred că trollerul spune cu mult mai multe despre tine decât aproape orice alt obiect pe care îl porți. Sau poate că orice, pentru că de obicei aici se lasă de obicei garda jos. Am pregătit o selecție de trollere de cabină care merită investiția, datorită calității, durabilității și nu în ultimul rând al aspectului.

Cât de des trebuie schimbat trollerul?

De fiecare dată când nu mai este funcțional: când roțile nu mai funcționează bine, când este prea uzat, nu știu, fiecare cum simte!

Pentru cei care țin la aspectul exterior: oricât de aranjat ești și orice haine și bijuterii ai purta, dacă ai un troller murdar, vechi, eventual rupt pe la colțuri, ți-ai stricat imaginea sigur!

Totuși, când ai un troller de calitate, cu diferite zgârieturi, dar curat, înseamnă că ai călătorit mult. Anumite lucruri nu trebuie schimbate după modă, neapărat, dar un lucru bun este făcut să dureze și să fie ușor de folosit, în timp își amortizează valoarea.

Troller buget mic, dar frumos, impecabil: îți place variația? Nu uita. trollerul spune ceva și prin culoare, formă, prin tot.

Din ce să fie trollerul?

Prefer trollerele scoică, din material dur, nu pe cele din material. Pentru că… nu se udă, totul stă înăuntru etanș. Totodată sunt mai iginice: poate greșesc, dar se pot șterge ușor cu spirt, cu orice, pe când cele din material de câte ori se spală? Microbii se tot adună!

Atenție la dimensiuni!

Dacă până de curând angajații unor companii aviatice închideau ochii la depășirile de dimensiuni ale bagajelor, este posibil ca în scurt timp să plătim pentru centimetri în plus. Așa că este mai important decât niciodată să ne încadrăm în limitele impuse de fiecare companie. Un centimetru poate fi trecut cu vederea, dar nu trei!

Totodată, este important și să fie rezistent, deși pentru călătorii în Europa bagajul de cabină trollerul de cabină nu trebuie neapărat să fie cel mai rezistent, deși calitatea se simte și la alte aspecte.  Ne protejăm sănătatea când avem un troller care se împinge foarte ușor, în locul unuia pe care îl cărăm cu greu după noi. Aspecte la care trebuie să ținem cont:

  • roțile foarte bune și implicit este foarte ușor de manipulat
  • roți spineer 360 de grade categoric
  • 55*40*20

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More