Take a fresh look at your lifestyle.

Trusa de machiaj nude, statement pentru un make-up glamour

Machiajul nude subliniaza frumusetea naturala a tuturor femeilor, accentuand acele trasaturi care le diferentiaza. Fardurile nude reprezentina un must in materie de make-up, reusind sa completeze fiecare aparatie cu un touch glamour si un finish natural.

Preferat in mod deosebit de femeile care se simt in zona de confort atunci cand mizeaza pe minimalism si bun gust, fardurile nude sunt o excelenta varianta a unui make-up care te poate face sa stralucesti chiar si atunci cand tot ce ai la dispozitie este o simpla trusa de farduri nude.

Dincolo de a fi o alternativa practica a unui machiaj usor de aplicat si de impact, trusa de farduri nude The Balm Nude Dude de la Acado.ro (http://www.acado.ro/produs/trusa-machiaj-the-balm-nude-dude/) se dovedeste a fi un partener de incredere al ritualului de infrumusetare.

Cele zece nuante intense pe care le contine trusa permite realizarea unui make-up indraznet si provocator, evidentiat prin accentele cromatice flirty, friendly sau funny. Tonalitatile distincte ale trusei permite utilizarea ei de o gama variata de femei, iar formula texturata a fardurilor adera cu precizie pe pleoapa pentur un machiaj usor de realizat.

Fin cunoscator al gusturilor elegante pe care romancele le slefuiesc in materie de make-up, Acado propune o trusa de machiaj nude care sa convinga femeile de trasaturile deosebite pe care le dobandesc, invatandu-le sa se puna in valoare.

Trusa de machiaj The Balm Nude Dude este ideala pentru a fi purtata pretutindeni, date fiind proportiile mici si discrete pe care le are, dar si datorita designului inedit, iesit din tipare, inserat in interiorul acesteia prin siluete masculine ascunse sub intensitatea fardurilor.

Un mare plus al trusei de machiaj The Balm Nude Dude il reprezinta pretul atractiv, care ofera posibilitatea tuturor femeilor, amatoare sau profesioniste in make-up, sa se bucure de un machiaj de efect, avand la indemana un adevarat arsenal de tonalitati cromatice.

Pretul trusei este sub pretul uneia formate din nu mai mult de trei nuante, astfel ca Acado mizeaza pe creativitate si da frau liber imaginatiei femeilor de a se exprima printr-un make-up de efect.

Machiajul nude este pentru oricine, deoarece avantajeaza orice nuanta a tenului si estompeaza eventualele cearcane cu un contrast natural. In plus, machiajul nude este usor de efectuat si nu impune probleme atunci cand fardul nu este aplicat sub o anumita tehnica, ceea ce face ca fardurile si trusele de machiaj nude sa fie preferate de un public foarte mare de femei care le-au si introdus in rutina lor de infrumusetare.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More