Take a fresh look at your lifestyle.

Un Aston Martin Valkyrie de 2 milioane euro ajunge in Romania!

Cine spune ca romanii nu au bani atunci cand vine vorba de achizitionarea celor mai scumpe automobile din lume? Ce-i drept, parca nici nu ne mai putem mira atat de tare cand auzim despre bolizi de sute de mii de euro care ajung sa se vanda in tara noastra. Si nu spunem asta doar prin prisma automobilelor de ultima generatie pe care le vedem in fiecare zi in centrul Bucurestiului, ci prin prisma statisticilor care ne arata ca producatorii de lux au reusit sa isi gaseasca un public tinta si in tara noastra.

Ok, am vorbit pana acum despre bolizi de sute de mii de euro, insa ceea ce va spunem astazi intrece orice asteptari. Celebrul supercar Aston Martin Valkyrie a fost cumparat de un roman si va ajunge in viitorul apropriat pe strazile din tara noastra. Ei bine, ce ziceti de o asemenea isprava?! Supercarul momentului, de care se tot vorbeste in toata aceasta lume a pasionatilor si colectionarilor auto din toate colturile lumii, ajunge in Romania!

Supercarul a aparut in urma cu ceva timp pe piata cu denumirea AM-RB 001, reprezentand un proiect grandios in care isi unisera fortele specialistii de la Aston Martin si cei de la Red Bull Racing. In cele din urma, supercarul a primit numele Valkyrie, acesta fiind inspirat din mitologia nordica.

Astin Martin Valkyrie este un automobil hibrid, echipat sub capota cu o unitate de motorizare aspirata V12, cu o capacitate de 6.5 litri, si capabila sa dezvolte undeva in jurul a 1.000 de cai putere. Propulsorul este cuplat la un sistem de recuperare a energiei de tip KERS, imitand practic ansamblul pe care il regasim la monoposturile de Formula 1. Masa totala a bolidului este tot de 1.000 kilograme, ceea ce rezulta intre un raport de 1:1 intre putere si greutate.

Asa cum era si de asteptat pentru un asemenea supercar, acesta va fi produs intr-o serie extrem de limitata si exclusivista, acesta fiind dezvoltat intr-un numar de doar 150 de exemplare pentru strada. Si pretul va fi unul pe masura exclusivitatii oferite, Valkyrie costand undeva intre doua si trei milioane de lire sterline.

Constructorii isi doresc sa ofere fiecarui client o pozitie ideala la volan, astfel incat vor scana anatomia fiecaruia in parte.

Bogdan Capusan va fi fericitul proprietar al acestui automobil!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More