Take a fresh look at your lifestyle.

Un complex rezidențial din București se bucură de o sculptură realizată special de un artist din Spania

Jull, artistul suprarealist spaniel de origine poloneză, a realizat o sculptură inedită, gândită special pentru complexul One Herăstrău Park. Creatorul unor forme și structuri neobișnuite, Jull a venit, de asemenea, în România pentru a participa la amplasarea sculpturii sub forma unei mâini, care ocrotește Globul Pământesc. El a finalizat aici ultimele detalii ale operei de artă care este expusă în mijlocul spațiului rezidențial, aflat la câteva minute de parcul Herăstrău și de lacul Floreasca.

„Mâna este cea mai importantă parte a acestei piese. Este asemenea mâinii unui artist, care dă naștere… Mâna este Universul care a creat Pământul. Întregul ansamblu este un simbol al echilibrului între umanitate și Creatorul ei…”, declară Jull.

Preocupați nu numai de realizarea unor ansambluri sustenabile, ci și de artă, dezvoltatorii acestui complex au lucrat împreună cu o echipă creativă de designeri de interior – Lemon Interior Design – astfel încât sculptura semnată de Jull să fie perfect integrată în conceptul general al acestor proprietăți.

https://www.facebook.com/OneHerastrauPark/videos/1314996415281237/

One Herăstrau Park este o proprietate exclusivistă cu două turnuri de 52 de metri înălțime fiecare și 106 apartamente care totalizează 28.000 de metri pătrați. West Tower oferă vedere panoramică către lacul Herăstrău, iar Est Tower către lacul Floreasca.

One United Properties a colaborat cu artiști și în trecut, pentru alte ansambluri pe care le-a dezvoltat. Este și cazul One Floreasca Lake, unde în 2014 au fost amplasate câteva sculpturi și multe tablouri realizate special de Raluca Ghideanu, tânăr artist român foarte talentat.

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, România. One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente) – dezvoltari precum One Floreasca Lake, One Herăstrău Park și One Charles de Gaulle. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri rezidenţiale eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More