Take a fresh look at your lifestyle.

Un altfel de Craciun

0

Marius Moga si Bianca Moga sunt definitia expresiei „power couple”, cei doi se completeaza perfect, formand un cuplu de exceptie!

de Mirela Munteanu

Acestia s-au adaptat imediat la situatia actuala si au creat cateva proiecte revelatorii pentru industria entertainmentului si advertisingului.

Marius Moga: „A fost un an greu, dar si plin de inspiratie. Am creat platforma de producție virtuală, „iReal.ro” și am investit anul 2020 în a o face fezabilă, alături de Sebastian Dobrincu. Tot anul acesta, producătorii și autorii DeMoga Music au asigurat sound-ul show-ului Masked Singer și au făcut o treabă excelentă. Pe lângă asta, mi-a făcut plăcere să iau parte, de 1 decembrie, la reuniunea de la „Vocea Romaniei”. Am compus multă muzică nouă anul acesta și de abia aștept să o ascultați și voi. A fost un an plin și diferit.”

Bianca Moga : ” Anul acesta am petrecut timp cu familia mea, străduindu-ne din răsputeri să fim productivi, în condițiile asociate în mod normal cu relaxarea și odihna. Dar, macar așa, pe canapeaua din sufragerie s-au creat proiecte de viitor, la masă s-au negociat contracte, iar laptopul a stat mai mult în bucătărie. Munca mea de ‘behind the scenes’ presupune și o parte de administrativ plictisitor, dar și multe proiecte faine și de viitor, cum sunt noile canale de muzică pe care le-am creat împreună cu Marius și echipa DeMoga Music, ca să ajungem la oameni. „

Sarbatorile i-au prins pe cei doi acasa la ei in casa de la Cernica, anul acesta nu vor merge la parinti, ci vor sta acasa pentru a ii tine in siguranta pe parintii lor.

Concept Shooting: Mirela Munteanu

Fotograf: Dan Andrei Paraschiv

Styling: Arianna Moon

Hairstyling: Nicoleta Micu(Dr Hair)

Make up: Florin Buzan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More