Take a fresh look at your lifestyle.

Un nou proiect muzical din România – Blacklist lansează single-ul de debut cu Carla’s Dreams: „Tequila”

Un nou proiect muzical se lansează pe piața din România cu o colaborare originală: Blacklist prezintă „Tequila” în colaborare cu Carla’s Dreams. Piesa „Tequila” este lansată oficial cu Global Records.

Blacklist feat. Carla’s Dreams – Tequila

https://www.youtube.com/watch?v=BUQYHVo1qB4

„Tequila” a fost compusă și produsă de cei de la Blacklist în totalitate și este o piesă fresh cu un sound perfect pentru club. Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, iar styling-ul este semnat de RDStyling.

„Suntem onorați să lansăm prima noastră piesă chiar cu cei de la Carla’s Dreams. Le suntem recunoscători și le mulțumim pentru încredere, pentru că avem nevoie de susținere”, au declarat Blacklist.

„Blacklist ne plac foarte mult, așa că atunci când ne-au propus să colaborăm pentru piesa „Tequila”, am acceptat imediat. Noi am ascultat și alte piese ale lor și putem spune că este un proiect muzical care va avea succes și care merită susținut. Le dorim ca publicul să fie alături de ei”, au spus Carla’s Dreams.

În perioada următoare, Blacklist vor lansa și alte piese compuse și produse de ei.

Încă din primele ore de la lansare, „Tequila” se bucură de apreciere, iar mesajele de încurajare de pe rețelele de socializare sunt numeroase: „Știi că o melodie e bună atunci când, după ce se termină, îi dai repeat, după care repeat si repeat!!”, „Din primele sunete deja voiam să dansez, iar refrenul l-am memorat din prima! Este viitorul hit! Ca de obicei: Bravo!”, „Melodia și videoclipul sunt geniale. Bravo, băieți!”, „Ceva nou, surprinzător și fresh!”, „Noul hit, foarte bună piesa, o să spargă cluburile!”.

Carla’s Dreams au lansat mai multe piese în ultima perioadă: „Beretta” cu  peste 18 milioane de vizualizări în aproape 2 luni de la lansare, „Frica” – aproape 6 milioane de vizualizări, „Inima” cu Delia care este locul 2 în trending pe YouTube, cu aproape 4 milioane de vizualizări într-o săptămână

Carla’s Dreams – Beretta

https://www.youtube.com/watch?v=Uu5HLNjpW4A

Carla’s Dreams – Frica

https://www.youtube.com/watch?v=nu3BOPc2Ots

Carla’s Dreams feat. Delia – Inima

https://www.youtube.com/watch?v=N2McFA97zF0

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More