Take a fresh look at your lifestyle.

Unde locuiește Gigi Becali ?

Iată cum arată casa impunătoare unde locuiește Gigi Becali. Este un adevărat muzeu! E plină de icoane, marmură și de candele!

Poze de familie, icoane, marmură şi flori! Acesta este mediul în care trăieşte Gigi Becali.

Dacă palatul patronului de la Steaua din centrul Capitalei este impunător, cu multe obiecte aurite, casa în care stă Becali este mult mai modestă.

Latifundiarul a cumparat “palatul” contra sumei de 7 milioane de euro, in 2006, si a mai investit 1.500.000 de euro in restaurare si redecorare.

Cele peste 20 de camere ale cladirii impozante au fost impodobite dupa moda anilor ´30, cu pereti poleiti in aur de 24 de carate, draperii cu ciucuri, covoare persane, candelabre, tablouri cu teme biblice si icoane de dimensiuni impresionante.

„Palatul Becali”, asa cum ii place proprietarului sa-l numeasca, indeplineste diverse roluri, de la biroul personal al latifundiarulul, la sala destinata conferintelor de presa despre Steaua.

In plus, uneori, dupa cateva ore solicitante de afaceri, milionarul se mai si odihneste dupa-amiaza intr-unul dintre dormitoarele demne de un cap incoronat. Patul in care doarme finantatorul Stelei, din cand in cand, ar putea sa gazduiasca lejer patru persoane bine facute si chiar 5 insi mai slabi.

O alta incapere extravaganta a vilei este cea unde omul de afaceri isi conduce invitatii dupa sedintele de business sau dupa cele cu oficialii „ros-albastrilor”. Acolo, se delecteaza cu sampanie, cu vinuri de calitate sau cu racoritoare si cafea, bineinteles dupa placul fiecarui invitat.

Sursa: stiri.magazinuldecase

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More