Take a fresh look at your lifestyle.

Idei de Revelion…

0

Este intrebarea pe care noi toti o avem in gand incepand cu luna Noiembrie. Aceasta este intrebarea cea mai frecventa legata de vacanta de iarna. Unde mergem de Revelion? Ne intreaba colegii la birou, cei dragi acasa, dar si agentiile de turism.

Unde mergem de Revelion? in vacanta la soare? sau la munte la ski? Acestea sunt alte intrebari care ne macina inainte de vacanta de Revelion. Printre locatiile indragite de turistii romani se afla Turcia, Egipt, Emiratele Arabe, Maroc, Indonezia sau Malta. 

Aceste locatii pentru Revelion au multe elemente in comun: soarele calduros, plaja si hotelul de lux. Mancarea apetisanta este de asemenea un plus cand optam pentru vacanta de Revelion intr-o locatia exotica. Cei interesati de un stil de viata sanatos isi doresc sa manance mai putin traditional romanesc si mai mult legume si fructe exotice. 

In Hurghada, Egipt. Hurghada este acum o statiune turistica la malul Marii Rosii. Nu multa lume stie ca aceasta statiune a fost in trecut un mic sat pescăresc, care a crescut pana a ajuns astazi o locatie bine cunoscuta.

In Antalya, Turcia. Veti putea vizita obiectivele turistice locale precum: Antalya Karaman Bey Mosque, Antalya Tekeli Mehmet Paşa Mosque, Antalya Hidirlik Tower, Antalya Aquarium sau Yat Limanı – portul construit de pe vremea romanilor.

In Bali, Indonezia. De ce Bali? Pentru ca aceasta mica insula din Indonezia este printre primele 5 locatii de vacanta din lume. O insula superba cu vegetatie bogata si cu hoteluri de cinci stele. Poate fi cu siguranta locul ideal pentru vacanta exotica de Revelion. 

Fiecare agentie de turism pregateste oferte diverse pentru turistii interesati de vacanta de iarna la munte in tara sau de o vacanta exotica, la soare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More