Take a fresh look at your lifestyle.

UNTOLD: cine sunt cei mai doriți artiști pentru ediția din 2018?

Festivalul Untold este așteptat de zeci de mii de tineri în fiecare an. Devenit un adevărat fenomen, evenimentul se află și pe lista de preferințe a străinilor care ajung în țara noastră pentru a vedea mai mulți artiști celebri, pe aceeași scenă. Ce așteptări au fanii de la ediția din 2018? Aflăm imediat!

Organizatorii Untold urmează să anunțe numele artiștilor care vor urca pe scenele festivalului în acest an. Fanii sunt nerăbdători, la fel și noi, așa că am alcătuit o listă cu cele mai dorite nume pentru #untold2018!

Cel mai așteptat DJ este cu siguranță olandezul Armin van Buuren. Artistul cucerește festivalierii cu muzica trance, iar publicul îl adoră. Armin a declarat că Untold pentru el “este punctul culminant al verii”, asta însemnând că așteaptă cu nerăbdare să revină la acest festival.

Printre cei mai așteptați DJ-i se numără și Martin Garrix, tânărul desemnat cel mai bun DJ din lume, conform DJ Mag Top 100 DJ-s. El a fost invitat la Untold în 2016, iar după ce set-ul lui a fost un adevărat succes, Martin a fost dorit și la ediția din 2017. Zeci de fani așteaptă cu nerăbdare revenirea lui în România.

Calvin Harris, cel mai bine plătit DJ din lume,in 2017, este și el așteptat de fanii Untold. Celebrul DJ a colaborat cu ariști, precum Rihanna, Ellie Goulding, Katy Perry, John Newman și mulți alții și se află pe lista dorințelor festivalierilor din România.

Steve Aoki a concertat pentru prima dată la festivalul Untold anul trecut. Deși vremea nua fost tocmai favorabilă , fanii lui Aoki s-au distrat până în zori alături de artist. Momentul cel mai interesant a fost celebrul ‘Cake Face’,atunci când Steve a aruncat mai multe torturi în public. Steve a declarat că publicul român este unul dintre favoritele lui, iar fanii , la rândul lor abia așteaptă să îl revadă din nou pe scena Untold.

Don Diablo, DJ-ul care ‘parcă te duce în viitor’ prin muzica lui, este apreciat de publicul român. În 2017, Don a lansat 9 piese, a participat la cele mai mari festivaluri din lume și s-a clasat pe locul 11 în topul celor mai buni DJ-i ai lumii, drept urmare, fanii înrăiți abia așteaptă să îl vadă din nou pe celebrul artist și pe scenele din țara noastră.

Cântăreața Ellie Goulding a avut un succes imens în 2017, cand a cântat pentru prima dată la acest eveniment. Festivalierii au cântat împreună cu Ellie versurile melodiilor sale și dorința este extrem de mare ca momentul să se repete la Untold 2018.

Celebrul duo de DJ americani, numit The Chainsmokers, este așteptat de festivalieri încă de la prima ediție a evenimentului. Acești DJ-i s-au bucurat de un succes imens după lansarea piesei ‘Closer’, care are aproape 2 miliarde de vizionări pe Youtube, dar au multe hituri cunoscute, precum ‘Don’t let me down’, ‘Something Just Like This’ și multe alte. Poate anul acesta îi vedem la Untold.

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More