Take a fresh look at your lifestyle.

Ursitoarele la botez, un trend de actualitate

La fel ca si pana acum, ursitoarele de botez continua sa fie prezente remarcabile si de dorit in cadrul unui eveniment de tipul crestinarii unui nou nascut. Paradisul Personajelor continua de asemenea sa fie atent la astfel de dorinte si pune la dispozitia celor interesati un pachet complex de servicii.

Cu si despre ursitoare

Ursitoarele, asa cum si numele lor spune, sunt cele care rostesc  vorbe de duh, sunt cele care doresc binele noului crestin. Asa cum spune traditia, acestea aveau puteri magice in a atrage fortele binelui, in numele unui destin bun. Desi credinta in aceasta putere s-a risipit in timp, a ramas insa farmecul si placerea de a vedea un astfel de spectacol, transpus intr-un context modern si de actualitate.

Optiunile de servicii ce tin de ursitoare botez de la Paradisul Personajelor inseamna tocmai imbinarea unor elemente traditionaliste, aduse la rang de arta, in numele crearii unui spectacol demn de admirat. Pentru ca dorintele sunt diferite, pentru ca fiecare in parte isi doreste unicitate in programul evenimentului de dupa botez, exista pachete diferite dintre care se poate alege complexitatea actului artistic realizat de ursitoare.

Ursitoarele, artiste desavarsite

Pornind de la traditie, ursitoarele au devenit la ora actuala un motiv bun de a urmari cu interes imbinarea de elemente, intre nou si vechi: tinute specifice unor zane, texte pe masura, o interpretare clara ce imita fidel scenetele cu ursitoare din povesti, asa cum am mai vazut.

La Paradisul Personajelor ursitoarele sunt profesioniste si cu rol bine definit, interpretand Ingerasul, Zana Iubirii, Zana Norocului, a Intelepciunii sau chiar fiind personajul negativ din poveste. Din dorinta de a reprezenta cat mai fidel un cadru de basm, la propriu, s-a introdus si ideea de Zana Rea, cea care va corespunde cu raul, cu ispita. Cu final fericit, cu „lupta” binelui ce reuseste sa invinga raul, o astfel de sceneta in care se incadreaza si Zana Rea este mai degraba un spectacol savuros si complex in replici.

Scopul este acela de a aduce un strop de magie, de a face spectacolul personalizat si despre copil, cel care de altfel bifeaza si prima sa petrecere.

Pachete de servicii, de la simple la bebe gold

Asa cum se mentioneaza si pe pagina oficiala paradisulpersonajelor.ro , pachetele sunt diverse. In stil simplist, implica o sceneta in versuri, completata de o coloana sonora, cu interpretarea live a ursitoarelor (3 la numar).

Pentru extra servicii, pachetele se modifica. Acestea pot fi despre tunul de confetti si petale de flori, ori despre un text personalizat, ce include o harta a numerologiei si astrologiei asa cum este ea harazita noului nascut. In acest caz, intervine si ursitoarea cea rea, care sa contrasteze si sa amplifice spectacolul savuros. De asemenea, se poate solicita prezenta unui ingeras si se poate indeplini si dorinta de a avea o coloana sonora. In formula cea mai complexa, se adauga prezenta unui animator, o masina de baloane si organizarea unui atelier de creatie.

Cei interesati pot regasi pe pagina mai sus mentionata toate detaliile despre pachetele disponibile si modalitatile de alegere a ceea ce corespunde cu dorintele fiecaruia.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More