Take a fresh look at your lifestyle.

Vara aduce cu ea …, reduceri

Vara este poate cea mai asteptata perioada din an. De aceea, pentru ca tot se apropie,trebuie sa stim ce aduce cu el acest sezon, pe linga soare, vacante si multa caldura. De aceea m-am gândit sa abordez putin subiectul, din perspectiva reducerilor.

Multe dintre retelele de magazine retail pe care le intalnesti, ofera prin campanii de promovare, reduceri pe toata durata anului, în realitate însă perioadele de soldari sunt cele care ne aduc adevăratele scaderi de preturi.

Cu toate acestea, exista cu precadere in mediul online magazine care dezvolta campanii  de promovare in care reducerea de pret ocupa un rol important, si desi preturile in mediul online sunt de obicei mai mici, reducerile aplicate sunt semnificative.

Acest gen de reduceri se aplică, în principal produselor de uz casnic, al electrocasnicelor sau serviciilor de travel.

Odata cu venirea verii posibil sa iti dorești un nou gadget, un sejur intr-o tara pe care n-ai vizitat-o, sa iti utilezi bucătăria cu obiecte noi sau poate dorești sa faci o schimbare în viata ta prin slabirea de câteva kg cu ajutorul achizitionarii de aparate fitnes.

Pentru toate aceste produse exista diverse site-uri ce cuprind o gama larga de reduceri, de la cele specificate mai sus dar afara a se limita la acestea.

Personal în perioada sezoanelor de reduceri mi se întâmpla des sa ma indrept către magazinele din sfera de online si asta pentru ca în felul acesta evit imbulzeala si statul timp indelungat, infernal la casele de marcat.

Ce produse reduse online isi doresc Romanii sa achizitioneze? 

Site-urile destinate exclusiv produselor reduse sunt si vor fi intotdeauna in topul preferintelor internautilor.

Conform unui studiu, sezoanele de reduceri au dobândit o recunoastere pe scara larga la nivelul populatiei Romaniei.

Evenimente precum „Black Friday” de exemplu au fost sustinute de participarea tot mai numeroasa din ultimii ani a comerciantilor si bineințeles de apetitul romanilor pentru achizitii ale produselor cu preturi reduse.

Lista dorintelor este dominata de produse ca cele din categoria electro-IT 40%, urmata de televizoare 33%. 24% dintre romani pretind ca în topul preferintelor de produse reduse se claseaza telefoanele mobile, iar în ceea ce priveste electrocasnicele mari: 20% confirma ca isi doresc achiziționarea de frigidere, iar 17% de masini de spalat.

In categoria produsele inregistrate ca fiind în creștere in ceea ce priveste intentia de cumparare se numara si produsele fashion.

Mai exact 16% dintre persoanele ce au mentionat ca isi doresc sa isi achizitioneze produse reduse au ales aceasta categorie.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More