Take a fresh look at your lifestyle.

Vedetele au sarbatorit aniversarea primului Beauty Bar din capitala

Marti, 20 martie, jurnalisti, vedete si bloggeri din Romania au sarbatorit impreuna aniversarea primului Beauty Bar din capitala, deschis in incinta Promenada Mall din nordul Bucurestiului.

The Bar-Beauty Salon a organizat o petrecere cu tema Black&White, iar invitatii au afisat tinute originale, in alb si negru. Specialistii salonului au oferit servicii express de infrumusetare, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai mult, clientii fideli s-au bucurat de o tombola cu premii consistente si toti participantii la evenimentul aniversar au avut ocazia sa deguste din candy bar, sa savureze un pahar de prosecco si sa se imortalizeze la cabina foto alaturi de vedetele favorite.

Printre participantii la eveniment s-au numarat: Roxana Ciuhulescu, Diana Dumitrescu, Majda Aboulumosha, Maria Constantin, Bianca Sarbu, Ioana Filimon, Alessia, Francisca, Anca Ciota, Irina Mohora si alte vedete din televiziune. La aniversare si-a facut aparitia si actorul Codrut Keges, in rolul sau de “Dezbracatu”, incercand sa afle de la invitati la ce trucuri de infrumusetare apeleaza de obicei.

Salonul de infrumusetare The Bar este situat in Promenada Mall Bucuresti, la nivel -1 si ofera servicii de ingrijire personala la cele mai inalte standarde de calitate: Coafor, Frizerie, Manichiura si Pedichiura alaturi de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva si tratamente cosmetice cu IPL.

Produsele folosite de catre specialisti sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producatori, iar personalul are o vasta experienta in domeniu.

Cei 25 angajati din componenta echipei The Bar- Beauty Salon lucreaza atat pe baza de programari, cat si in sistem “drop-in”, clientii putand beneficia pe loc de serviciile de care au nevoie.
In plus, beauty bar-ul este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente si petreceri private sau corporate.

Clientii isi stabilesc intalniri de business sau cu prietenii in cadrul The Bar, locul ideal sa imbini utilul cu placutul. Savurezi o cafea aromata sau un pahar de prosecco, in timp ce specialistii The Bar iti asigura clipe de rasfat suprem.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More