Take a fresh look at your lifestyle.

VelvetDental ofera servicii performante de stomatologie pentru copii!

Specialistii de la VelvetDental lucreaza in permanenta cu cei mici, oferindu-le toate serviciile de care au nevoie pentru a-si pastra dintisorii frumosi si sanatosi.

Datorita tehnicilor care se folosesc aici, VelvetDental este una dintre cele mai bune clinici de stomatologie copii, parintii micutilor fiind foarte incantati de rezultate!

Specialistii care lucreaza in aceasta clinica stomatologica sunt constienti de faptul ca, in general, frica este principalul motiv pentru care copiii evita vizitele la stomatologi. Cu ajutorul tehnicilor invatate de-a lungului timpului, atat pe bancile facultatii, cat si in cadrul seminariilor la care au participat, medicii stiu cum sa ii faca pe cei mici sa se simta confortabil pe scaunul din cabinet, povestindu-le tot ce fac, dar intr-o maniera placuta. Astfel, cariile primesc nume, devenind balauri care trebuie alungati, iar aparatul dentar devine sprijinul de care are nevoie Fat-Frumos pentru a creste mare si puternic, astfel incat sa invinga fortele raului.

Materialele folosite de stomatologii de la VelvetDental sunt de calitate si durabile, astfel incat fiecare lucrare realizata si fiecare tratament aplicat sa aiba rezultatele dorite. Pentru cei mici, ei dispun si de materiale speciale. De exemplu, aparatele dentare pot avea bracketi colorati, iar copiii se vor simti speciali si, totodata, isi vor pastra aspectul infantil. In plus, ustensilele cu care lucreaza sunt de ultima generatie, reusind de fiecare data sa reduca durerea la un nivel minim – un aspect benefic, mai ales pentru cei mici, care simt orice.

Preturile pentru toate serviciile oferite de specialisti se gasesc pe pagina de Internet https://velvetdental.ro. Parintii pot alege, de exemplu, un abonament lunar pentru cei mici. Pachetul „Velvet Kids” a fost creat special pentru copii si include urmatoarele servicii: o consultatie, un plan de tratament, o radiografie OPG, o radiografie retoalveolara, un detartraj, plus un un periaj profesional de doua ori pe an, un tratament de air flow de doua ori pe an, o fluorizare, extractii simple de patru ori pe an (monoradiculare, pluriradiculare, parandontici), tratamente pentru plombe de patru ori pe an, doua sigilari simple, dar si reduceri pentru plombele colorate si aparatele dentare (din metal, ceramica, safir). Acest pachet costa 30 de euro pe luna si reprezinta siguranta parintilor ca cei mici vor avea parte de cele mai bune ingrijiri atunci cand este cazul.

Clinica stomatologica VelvetDental se afla pe strada Herastrau, numarul 1, in sectorul 1 din Bucuresti, fiind deschisa de luni pana vineri, intre orele 09:00-21:00 si sambata de la 09:00 la 15:00. Pentru a face o programare, parintii pot suna la unul dintre numerele telefon: 0722 453 012 / 0728 326 438/ 021 2301113/ 0213173997 sau pot trimite un mesaj pe adresa de email office@velvetdental.ro. De asemenea, programarile se pot face si direct pe site-ul cabinetului, prin completarea formularului disponibil aici.

Cei 11 medici stomatologi de la Velvet Dental sunt mereu pregatiti sa trateze problemele dentare, indiferent daca este vorba despre copii sau adulti. Consultul periodic la un stomatolog este absolut necesar, indiferent de varsta!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More