Take a fresh look at your lifestyle.

Vescan feat. Aris spun în piesa „Te întorci acasă” povestea românilor de pretutindeni

Artistul Global Records, Vescan, a lansat de Ziua României single-ul „Te întorci acasă”, feat. Aris, o piesă dedicată românilor aflați departe de cei dragi, o piesă despre dorul de familie, de casă și despre alegeri făcute în speranța unui viitor mai bun.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=H1jM0g6HNKM

Mă bucur să încep albumul <Muzică sau nebunie> cu piesa <Te întorci acasă>, alături de Aris, o voce foarte bună. Este o melodie de care m-am atașat încă de la primele versuri și note. Dorul de prieteni, familie și de locurile în care ai crescut nu poate fi compensat cu nimic. Chiar dacă ești plecat în alt oraș, țară sau pe alt continent, un singur loc de pe hartă poate fi numit acasă: <acasă la tine>! De producția piesei s-a ocupat F. Charm, cu care am lucrat foarte bine în studio, iar de video –  C-Film, care a realizat totul într-un timp foarte scurt”, spune artistul.

La rândul ei, Aris declară că și pe ea mesajul piesei a emoționat-o și că este  foarte încântată de colaborarea cu Vescan. „Îmi place să cânt piese în care cred, iar eu cred în această melodie. Mesajul este unul foarte puternic, reprezintă viața așa cum este ea, de cele mai multe ori grea. Sunt sigură că mulți oameni se vor regăsi în versurile piesei și că, într-o zi, se vor întoarce <acasă>”, adaugă artista.

În videoclip joacă actorul Andrei Radu, câștigătorul premiului pentru „Cel mai bun actor”, secţiunea individual, la Gala HOP 2016.

Versuri : Vescan | Refren: Vescan, F.Charm si Aris
Producție & Mix: F.Charm
Muzica: F. Charm, Vescan, Aris & Cally Roda
Mastering: Bunicu’ Magic
Producție Video: C-Film
Actor: Andrei Radu

Album: „Muzică sau nebunie”
https://www.instagram.com/vescanofficial
https://www.facebook.com/vescanofficial
(C) & (P) 2017 Global Records / Scandalos Music

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More