Take a fresh look at your lifestyle.

Vezi care sunt cele 10 secrete ale stiliștilor pentru a avea un look perfect de fiecare dată!

Să fii stilat și să arăți bine nu este un lucru atât de greu precum cred majoritatea bărbaților. Trebuie doar să fii atent la detalii! În continuare îți vorm prezenta câteva trucuri pe care le recomandă stiliștii pentru ca look-ul tău să fie mereu perfect.

1. Asigură-te că porţi haine pe măsura ta!

Caută lucruri lejere, nu mulate, potrivite conformaţiei şi staturii tale. Asta nu înseamnă  că trebuie să te duci în extrema celaltă și că jeanşii trebuie să fie largi, cămăşile trebuie să fie voluminoase şi îndesate inestetic în pantaloni, sau că tricourile ar trebui să semene cu un cort. Nici vorbă de așa ceva!

Când găseşti ceva ce îţi place şi care se aşează armonios pe tine, nu ezita să cumperi mai multe perechi, în modele și culori diferite.

2.Modifică hainele după proporțiile tale!

Nu e o ruşine să-ţi duci la croitor costumele, pantalonii, cămăşile pentru modificări. Dimpotrivă! Vei arăta mai dichisit, iar ţinutele vor arăta cel mai probabil mai calitative decât au fost de fapt. Pliseurile mici la pantaloni pot să îţi ofere flexibilitate fără să îţi compromită ţinuta. Însă dacă sunt prea mari vor arăta ca un balon în jurul taliei şi vei părea mai scund. Dacă eşti înalt şi slab asigură-te că hainele sunt pe măsura înălţimii tale. Dacă îţi cumperi haine XXL ele nu îţi vor fi doar lungi, dar vor adaugă cm şi în lăţime, de care cel mai probabil nu ai nevoie, ţinuta va fi una lăbărţată şi vei da impresia de neglijenţă.

3.Rulează mânecile

Indiferent că vorbim de cămăşi, bluze sau pulovere subţiri dacă mânecile vor fi rulate vor da un aer mai lejer și mai relaxat. Ținuta ta va deveni mai informală şi tu mai atractiv. Fără îndoială! Investeşte în cămăşi şi pulovere. În primul rând este un mod economic de a crea ţinute şi combinaţii diferite şi în plus, nu ai cum să dai greş cu ele.

4. Sacoul.

Nu îţi trebuie foarte multe. Poţi să ai unul de calitate, care să îţi revoluţioneze garderoba. Să fie negru sau bleumarin închis, neapărat dintr-un material de calitate. Îl poţi purta cu cămaşă, dar la fel de bine arată şi cu un tricou simplu şi jeanşi. Dacă eşti în căutarea unui costum, dar nu eşti neapărat genul care poartă costume în viața de zi cu zi, poţi achiziţiona unul negru, eventual unul navy blue. Acestea pot fi asortate cu cravate în diverse culori şi modele de cămăşi și pot fi purtate în orice anotimp.

5. Hainele sport se poartă când faci sport.

Și atât! Doar dacă mergi spre sală, dacă ai ieşit de acolo sau dacă te afli acolo, în rest evită să porți articolele sport dacă vrei să dai dovadă că ești un bărbat cu adevărat stilat.

6. Îmbracă-te în straturi.

Puloverele, jachetele, sacourile sunt piese clasice şi îţi vor duce practic stilul la cu un totul alt nivel.

7. Mare atenţie la pantofi.

Ei pot ridica sau distruge o ţinută. Deci trebuie să fie mereu impecabili. Poartă sneakersi selectiv şi cu moderaţie. E adevărat că New Balance-ii sunt acum foarte la modă şi că sunt versatili şi arată bine şi cu sacou şi cămaşă, dar şi cutricou. Totuşi, nu abuza şi păstrează-i pentru când faci sport.

8. Asortează-ţi cureaua şi pantofii.

Este o regulă sacră ca ele să fie din acelaşi film și încearcă pe cât posibil să nu o încalci.

9. Ceasul.

Pentru zi alege un ceas casual care să meargă cu majoritatea ţinutelor. Eventual cu o curea metalică, una maro sau neagră din piele. Pentru seară alege un ceas elegant auriu sau argintiu, cu curea neagră din piele.

10. Cravata trebuie să îţi completeze ţinuta.

Culoarea de bază trebuie să fie în contrast cu cămaşa, în timp ce o a două nuanţă din cravată trebuie să se asorteze cu ea.

Este foarte important să fii bine îmbrăcat dar în același timp să te simți confortabil.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More