Take a fresh look at your lifestyle.

Victoria’s Secret Tease Crème Cloud Eau de Parfum

0

Moale și visătoare. O dulceață ușoară ca aerul plutește pe un nor de căldură pură. Vă prezentăm o nouă soră a parfumului iconic Tease: Tease Crème Cloud.

Parfumul debutează cu o dulceață cremoasă, ușoară ca aerul: vanilie bătută cu bezea. Apoi se deschide către o inimă florală luminoasă de floare exotică de Santal – floarea rară a arborelui de lemn de santal. La bază, chihlimbarul strălucitor pur și un acord pentru pielea goală adaugă căldură care plutește ușor pe piele. Capricioasă și visătoare, este un nor delicios care plutește pe cer.

De la parfumier
„În dezvoltarea acestui parfum, m-am jucat cu textura. În partea superioară, bezeaua de vanilie bătută adaugă un sărut cremos de dulceață ușoară ca aerul. Este învăluită într-un nor de chihlimbar moale pentru o semnătură care plutește pe esența propriei tale piele.” – Maestru parfumier, Stephen Nilsen

Ingredient Spotlight
VANILLA MERINGUE: Această notă moale și pufoasă combină căldura vaniliei cu dulceața ușoară și cremoasă a bezelei. Gândiți-vă: un nor îmbrăcat în zahăr.
FLORI DE SANTAL: Provenită din lemnul de santal, unul dintre cei mai scumpi arbori din lume, această floare albă cremoasă adaugă o senzație exotică și luminoasă.
SHEER AMBER: Adesea denumită aur lichid, această versiune a notei adaugă o căldură persistentă împletită cu nuanțe moi și visătoare de mosc.

Disponibil în exclusivitate în magazinele Victoria’s Secret și pe VictoriasSecret.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More