Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO 3D cu oraselul ca-n filme Openville, al Iulius Mall. Iata cum va arata Timisoara !

TIMISOARA. Unul dintre cele mai importante proiecte din Timisoara creste sub ochii nostri. Vorbim despre Openville, oraselul minune al Iulius Mall, a carui constructie a inceput deja. Peste 220 de milioane de euro se investesc aproape de centrul orasului, lucrarile incluzand si o premiera: constructia celei mai inalte cladiri din Romania.

Proiectul este fara doar si poate unul grandios pentru capitala Banatului. Sala de congrese, cinema in parc, piata de produse organice, cafenele, restaurante, puburi, gradini suspendate, acoperisuri verzi, carusel, patinoar – toate acestea se vor regasi in Openville al Iulius Mall Timisoara, dupa o extindere ca-n filme.

Noul orasel, care va face cu siguranta concurenta centrului istoric al orasului, este comparat cu bulevardul Champs Elysees. Iar asta se vede foarte clar din imaginile facute publice de investitori. Complexul in discutie se integreaza perfect in peisajul timisorean.

Ce vom gasi in micul oras?

Imaginati-va o plimbare printr-un adevarat orasel, pe sub gradini suspendate, exact ca cele din Occident, unde puteti face cumparaturi, puteti lua masa, puteti bea o cafea, gusta un desert, vedea un film, puteti face piata sau pur si simplu sa stati la aer in parc.

Open Ville, care va fi amenajat pana in primavara anului 2017, va avea si fantani de tip oglinda, fantani arteziene, dar si spatii dedicate expozitiilor si galeriilor de arta ori evenimentelor culturale.

Practic, Iulius mall se extinde langa actualul complex comercial intr-un design futurist, pe actuala parcare dinspre Praktiker, precum si pe terenul alaturat. Intr-un parc urias isi vor face loc mai multe cladiri ce vor adaposti magazine, o sala de congrese si birouri.

Parcarea nu va disparea de tot, ci va fi amenajata in subteran, sustin dezvoltatorii in noul proiect Open Ville. In total vor fi 2.000 de locuri de parcare: 1.000 pe strada si restul intr-o parcare subterana pe mai multe nivele.

594.000 de metri patrati si 16.500 de locuri de munca

Openville va avea o suprafata totala construita de 594.000 de metri patrati , iar Iulius Mall va fi parte integranta. Cea mai mare pondere o va avea componenta office care va include sapte imobile cu o suprafata totala de peste 131.000 de metri patrati inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania care va avea 155 metri si 27 de etaje.

openville-proiect-video-6

 

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More