Take a fresh look at your lifestyle.

Viza turistică în Arabia Saudită din 2018

Arabia Saudită dorește să atragă 30 de milioane de vizitatori pe an până în anul 2030. În acest sens, a anunțat că începând de anul viitor, va emite vize turistice. Momentan, singurele vize eliberate sunt cele pentru turismul de afaceri, pelerini și pentru cei care vizitează membrii familiei.

Bildergebnis für Saudi Tourism SA

Într-un interviu CNN, Prințul Sultan bin Salman, care conduce instituția de turism din Arabia Saudită a declarat că ”Targetul sunt acei oameni care doresc într-adevăr să experimenteze această țară și grandoarea ei”. Acesta a mai declarat că din 2018 va emite vize turistice și că va încerca să reducă dependența de petrol a Arabiei Saudite.

Bugetul pentru a crește turismul? Peste 39 de miliarde de euro până în anul 2020, pentru construirea a multor complexe hoteliere la Marea Roșie și a șase parcuri tematice.

Prințul încoronat al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman a declarat că va distruge ideologiile extremiste și că este timpul ca țara să se întoarcă la un ismal mai moderat.

Femeile primesc dreptul de a conduce și de anul viitor vor putea să intre în cele mai mari săli de sport din țară. Anul acesta, femeile și bărbații au participat împreună la conferințele importante.

Cea mai importantă piață este reprezentată de musulmanii care călătoresc în Orientul Mijlociu și de către turiștii din interiorul țării care merg în vacanțe în țările învecinate.

Of, când eram gata gata să fac un super proiect și să le trimit! Dar poate chiar fac, pentru când Arabia Saudită va deveni o destinație și pentru femeile care călătoresc singure. Cred că o să le trimit!

 

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More