Take a fresh look at your lifestyle.

Vloggerița Irina Deaconescu are de azi propria aplicație

Este una dintre cele mai urmărite vloggerițe de la noi, iar de azi are un nou canal de comunicare cu fanii ei: Irina Deaconescu își lansează propria aplicație de mobil, IRINASSW, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Irina Deaconescu și-a lansat acum aproximativ un an primul vlog pe YouTube, acolo unde a reușit repede să adune o comunitate numeroasă. Așa se face că peste 343 de mii de subscriberi îi următesc zi de zi postările despre fashion, beauty sau lifestyle. Noua aplicație IRINASSW le va permite urmăritorilor ei să fie la curent cu toate evenimentele din viața Irinei, să interacționeze direct cu ea, dar și să aibă acces la conținut exclusiv din viața sa. Mai mult, Irina va intra în aplicație câteva zile pe săptămână pentru a vorbi cu fanii ei, fie în chat-ul comun, fie în privat.

Aplicația poate fi descărcată la următoarele linkuri:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.irinassw

AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/irinassw/id1437715926?ls=1&mt=8

„Pentru mine aplicația IRINASSW este unul dintre cele mai mari proiecte din anul acesta. E felul prin care pot da o mică bucățică din mine înapoi comunității mele. Vreau să fiu mai apropiată de fani și ei de mine, iar app-ul îmi va oferi toate mijloacele pentru a fi cât mai aproape de oamenii mei”, a spus încântată Irina.

Alături de Selly, Gami OS, It’s Anca, Lino sau Octavian Graure, Irina Deaconescu a participat iarna aceasta la Turneul vloggerilor, prima acțiune de acest fel organizată la nivel național de Global Events. O parte dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi, aflați în portofoliul Global Talent United, a ajuns în principalele orașe ale țării pentru a împărtăși din experiența lor în online. După Cluj, București, Timișoara, Galați, Iași, Oradea și Brașov, Craiova încheie lista orașelor din cadrul Turneului Vloggerilor pe 20 decembrie, la Sala Polivalentă.

Aplicația IRINASSW este dezvoltată împreună cu MusicTO.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More