Take a fresh look at your lifestyle.

Vola lansează LocalEscapes.ro

Vola.ro lansează oficial Local Escapes (www.LocalEscapes.ro), o platformă de rezervare de pachete turistice dedicată exclusiv vacanțelor în România. Prin acest concept nou, Vola.ro oferă turiștilor români acces la pachete de vacanță în România incluzând cazare în locații de top, mese, activități exclusiviste și servicii premium, la prețuri preferențiale.

“In cei 10 ani de Vola.ro am vândut milioane de bilete de avion și pachete de vacanțe. Toate în afara țării, majoritatea în marile capitale europene. Ne-am dorit foarte mult să putem oferi clienților noștri și opțiunea de a călători în România, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastră pe termen lung. Noutatea Local Escapes este că, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune parteneră am gândit activități speciale incluse în prețul cazării. Avem zboruri cu balonul cu aer cald, cine romantice, pachete SPA, totul pentru a oferi o vacanță memorabilă turiștilor noștri. Echipele noastre obțin pentru aceste pachete cele mai bune prețuri din piață, astfel încât turiștii noștri să beneficieze de mai mult decât de un simplu hotel.” a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro

Pachetele Local Escapes incep de la 169 de lei

Vacanțele Local Escapes promit turiștilor experiențe de neuitat în cele mai frumoase zone din țară și la cele mai bune prețuri. Prețul ofertelor Local Escapes începe de la 169 lei / cameră și poate depăși 630 ron / cameră, în funcție de tipul cazării, de numărul de meșe și de experiențele incluse. În medie, o cameră dublă rezervată prin intermediul Local Escapes costă în jur de 300 ron. Majoritatea pachetelor includ cel puțin două mese pe zi.

Alte facilități incluse în ofertele Local Escapes sunt cursurile de echitație, zboruri cu balonul, experiențe 4×4, hiking, tururi private la atracțiile turistice din zona respectivă, ateliere pentru copii și multe altele.

Discountul față de prețul normal al pachetului depășește în unele cazuri 50% și majoritatea pachetelor sunt create special pentru Local Escapes și nu pot fi rezervate direct de la hotel. Lista completă a ofertelor este actualizată periodic, pe www.LocalEscapes.ro.

Previziuni Vola.ro pentru anul 2017

Platforma rulează în varianta beta de aproximativ 3 luni, astfel că deja numără aproximativ 100 de proprietăți în baza de date. Vola.ro își propune ca până la finalul anului 2017 să depășească cifra de 350 proprietăți partenere.

Pentru toate destinațiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice.

Care este publicul Local Escapes?

Din feedback-ul primit până acum, platforma răspunde foarte bine cerințelor persoanelor până în 35-40 de ani care lucrează în corporații și familiilor tinere.

„Turiștii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară și care acum vor să descopere România. Sunt călători care își doresc un “one-stop shop” și care vor să petreacă câteva zile departe de oraș, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activități interesante incluse”, a completat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.

Sursa: vola.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More