Take a fresh look at your lifestyle.

Vrei sa ii faci o declaratie de dragoste?

0

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il putem trai vreodata, asa ca trebuie sa il pretuim si sa ii surprindem pe cei dragi. Daca ai gasit o persoana speciala de care te-ai indragostit, atunci trebuie sa ai grija de ea si sa ii arati frecvent cat de importanta este in viata ta.

Un cadou floral va exprima cel mai bine ce simti pentru o femeie si o va face sa se simta apreciata si iubita.

1. Orhidee

Numita si regina florilor, orhideea semnifica dragostea pura din tinerete. In plus, orhideea este considerata si „floarea seductiei”, asa ca o poti darui persoanei iubite atunci cand vrei sa ii arati ca esti atras fizic de ea. Ii vei arata ca esti un barbat pasional si ca adori sa iti petreci timpul cu ea.

2. Trandafiri

Clasici, dar superbi, trandafirii se numara printre cele mai populare flori din lume. Trandafirii transmit o dragoste puternica si orice femeie se va simti rasfatata atunci cand ii va primi.

3. Bujori

Printre cele mai apreciate flori se numara si bujorii, datorita frumusetii lor inconfundabile. Bujorii semnifica o iubire matura, respect si intelegere, fiind perfecti pentru a fi daruiti unei femei alaturi de care ai o relatie de lunga durata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More