Take a fresh look at your lifestyle.

Wizz Air, din octombrie, nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână

Wizz Air va elimina de duminică, 29 octombrie, tariful pentru bagajul mare de mână adus la bordul avioanelor. Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului.

Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.Pasagerii ce vor călători pe şi din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din preţul plătit, în conturile lor WIZZ.


 

În chestionarele privind satisfacţia clienţilor,mai mult de 80% dintre de pasageri au acordatcompaniei Wizz Air un punctaj foarte mare în ceea ce priveşte experienţa la bord, deschiderea şi profesionalismul angajaţilor. Wizz Air este receptiv în permanenţă la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăţi şi mai mult experienţa de călătorie alături de WIZZ, potrivit Capital.

Tot astăzi, compania aeriană anunţă lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit WIZZ Priority. Valabil de astăzi pe toate zborurile companiei, WIZZ Priority include:

• Prioritate la îmbarcare

• Pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm)
• Din 29 octombrie o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).

“Anunţul  subliniază angajamentul Wizz Air de a furniza în permanenţă o experienţă foarte bună pasagerilor la fiecare pas al călătoriei lor. Wizz Air se mândreşte cu soluţii de software uşor de utilizat, cu tehnologia de ultima generaţie şi eficienţa flotei noastre, precum şi cu servicii excelente la bord şicu profesionalismulangajaţilor. Depunem eforturi pentru ane asigura că experienţa WIZZ de călătorie este cât mai uşoară şi lipsită de griji posibil, aşadar faptul că nu vor mai exista taxe pentru bagajul mare de mână pe toate zborurile companiei din 29 octombrie nu face decât să întărească angajamentul nostru faţă de această misiune”, a declarat József Váradi, Wizz Air Chief Executive Officer.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More